Całe szczęście że Człowiek z Blizną wpadł znowu do topu mimo że na to nie zasługuję, powinien być koło 40 miejsca. Widok okładki Siedem mnie strasznie drażniło.
nie zasluguje?? To jest jeden z najlepszych filmow historii z najlepszym aktorem na swiecie
Elias, proszę ty lepiej nic nie pisz:(
Człowiek z blizną ty legenda, a ty nie znasz chyba definicji tego słowa, więc nie pisz takich bzdurnych komentarzy. Pozdrawiam
cattivo jesteś po prostu żałosny, Scarface jest bardzo dobrym filmem ale na takie miejsce w rankingu to na pewno nie zasługuje, ale po co o tym dyskutować i się kłócić co ? Ranking filmów jest do dupy, a aktorów jeszcze gorszy.
A komu potrzebne rankingi?
Sugerujecie się jakimiś debilnymi ocenkami czy macie trochę oleju w głowie?
Konkurs na najlepszy film jest tak samo durny jak ogłaszanie światu kto jest najlepszym gitarzystą.
a dlaczego jest do dupy? bo tobie się podobają inne filmy?
zrozum że ranking jest wypadkową opinii różnych osób, które mają różne gusta
Jemu podobają się tylko filmy "ambitne" często daje im 10/10 wbrew temu co naprawdę o nich sądzi.
Już weź tak nie generalizuj Elias. Wypowiadasz się w sposób, jakbyś wszystko wiedział najlepiej, a zaręczam Ci że tak nie jest :/
Rozumię, że obrońca Eliasa?:) No to kolego powiedz, którym jego multikontem jesteś?
Yy:) Pomyłka, źle doczytałem. "Już weź tak nie generalizuj Elias" doczytałem jako "Już weź tak nie generalizuj Eliasa". Wybacz.
A do Eliasa - wracaj na fora swoich "ambitnych" filmów, przy tak komercyjnym i beznadziejnym nie ma dla ciebie miejsca:)