8,2 278 tys. ocen
8,2 10 1 278321
8,2 64 krytyków
Człowiek z blizną
powrót do forum filmu Człowiek z blizną

Nudny film, nudny Pacino

użytkownik usunięty

Film cienizna, bubel, chłam, gniot, kancera, lichota, byle co. Wyłącznie dla wielbicieli gangsterskich filmów.

"Film cienizna, bubel, chłam, gniot, kancera, lichota, byle co"-tym zdaniem potwierdzasz Kirika fakt, że nie umiesz ocenic filmu. Skrytykowałaś go nawet nie podając argumentów, chciarz tych najprostszych. Dla mnie Twoja wypowiedz jest całkowicie bezpodstawna.

"Wyłącznie dla wielbicieli gangsterskich filmów"-tym stwierdzeniem negujesz swoją wcześniejszą wypowiedz. Nie wiem w jakich filmach lubujesz, ale domyślam sie że mogą to byc np. obyczajowe. Dla takiego człowieka dramat gangsterski to raczej nieodpowiedni film. Skoro wiedziałaś że Scarface to film gangsterski, po co go oglądałaś?? Skoro tak twierdzisz o, zresztą genialnym, Scarface, to co sądzisz o Ojcu Chrzestnym?? Domyślam sie że masz podobne zdanie, tym samym utwierdzając mnie w fakcie że Twoja wypowiedz jest w pełni subiektywna bo "ten gatunek Ci nie odpowiada".

Pozdro

Że co !? Uwielbiam takie filmy gangsterskie, i zakończenie które skończyło się "Nie po mojej myśli" ( czytaj. Źle ). I jeszcze ten klimacik lat 80, które mają to "coś". Film napewno nie dla każdego.

ocena: 8+/10