Czy tylko mi w tym filmie Al Pacino przypominał mimiką Sylwka?Po za tym klimat i lokacje jak w kultowej grze Rockstar Games! Świetny film z świetnym soundtrackiem!
Tym wpisem wychodzisz ze swoją niewiedzą. To Rockstar Games się inspirowało tym filmem, a nie na odwrót. Przynajmniej tak zrozumiałem po wpisie. ;P
Oczywiście,że nie na odwrót ;P ."Człowiek z blizną" swoją premierę światową miał w 1983 roku,a kultowa gra Rockstar Games"Grand Theft Auto:Vice City"na PC w 2003 roku.Swoją wypowiedzią chciałem podkreślić niezwykłe podobieństwo obydwu produkcji,Rockstar strzelił w dziesiątkę,inspirując się filmem Brian'a De Palma(przepraszam jeśli źle odmieniłem imię i nazwisko).Oglądając ten film,miałem w pewnych momentach takie same odczucia,jak kiedy grałem w powyższą grę.Dziękuje za zwrócenie uwagi i myślę,że poprawiłem swoją wypowiedź ;P
Spoko. Nie będę Cię hejcił jak niektóre raki na tym forum... xDD Po prostu napisałeś odwrotnie i tak zrozumiałem.
Co do Rockstar.. no to panowie wielokrotnie udowodnili, że jeśli chodzi o serie gta to bardzo chętnie przerabiają niektóre filmy. W gta 5 np. postać Michaela była na postaci z filmu Heat (Gorączka) - bardzo polecam film. ;) Identyczny wygląd.
W gta 4 tak samo. Wydarzenia i pewne misje pewnie też. ^^ Ale wychodzi im to na plus.