Graliście może w gre Scarface?? Proszę o recenzje :P
Pozdrawiam!!!
Jak interesuje Cię moje zdanie, to powiem tyle: gra jest niezła, ale po czasie wnerwia, jest strasznie monotonna.
Pewnie że interesuje mnie Twoje zdanie ;)
Słyszałam że ta gra jest podobna do GTA, to prawda?
Różni sie od GTA pod wieloma wzgledami. W GTA masz wieksza swobode poruszania sie i jest zdecydowanie wiele pojazdow.
Zobacz sobie na www.allegro.pl
http://allegro.pl/search.php?string=scarface+&category=5914&category=5948
ja wlasnie dostalam na urodziny i poki co to mi sie podoba, ale dopiero odzyskalam swoja posiadlosc :)
kiciak100 mam pytanie czy ta gra jest podobna do Ojca Chrzestnego, czyli że się chodzi i wykonuje misje? Aha i czy jest trudna ;)hehe
Pozdrawiam!
na razie nie wiem, czy moge sie wypowiadac, ale na poziomie, na ktorym jestem wykonuje sie misje :) a trudna nie jest, zalezy jakie kto ma doswiadczenie w strzelankach :D
teraz, po dograniu kolejnego epizodu moge stwierdzic, ze jest bardzo podobna do gta :)
Toć mówiłem. Na początku będziesz zadowolony, później robi się zbyt monotonnie - do porzygania.
No to mnie postawiliście w sytuacji heh.
Teraz nie wiem co mam zrobić kupić czy nie hmmmm?
No ale dzięki za odpowiedzi!! ;)
mi sie gra bardzo podobala do samego konca. Pod wieloma wzgledami byla od gta nawet lepsza, doskonala gra by wyszla gdyby je obie polaczyli. Opinie wszystkie sa subiektywne, jak bys sie nie kierowal, twoje zdanie i tak moze byc inne :)
dokladnie- wszystkie opienie sa subiektywne.
mi sie pewnie gra nie znudzi- w ojcu chrzestnym przejelam wszystkie lokale, a troche ich jest, a schemat ten sam :)
a swoja droga, to juz zabijam braci diaz (kogos to interesuje? ;) heh)
Ja juz przyjmuje lokale w 2 miescie ... Mimo ze gra jest niedopracowana do konca ma ten swoj klimat z filmu;d;d
W grze Scarface na PSP mam mapkę i nie wiem co mam zrobić w GOAL pisze;
"take one turf from nacho and diaz" no i co ja mam zrobić?? A, czy póżniej będzie dalej mapka czy wreszcie jakieś zadanie które samemu trzeba zrobić?
Aby odblokować kolejne misje musisz zdobywać kolejne pkt reputacji, i nowe terytoria. Wywołaj wojnę gangów, jedną, drugą, aż do skutku. Gra powinna ruszyć z miejsca.
Chyba, że to "take one turf from nacho and diaz" to jakaś konkretna już misja, w takim razie nie pamiętam.
Tylko ze ja mam tą gre na konsole PSP i jak na razie to mam tylko mapke :( i musze wykonywać zadania typu : kup 10 nowych "pusherów" ( jakoś tak), kup te takie narkotykowe ;) itp.
No to ja już wiem.Ta gra na PSP jest grą taktyczną, czyli tylko ta głupia mapka :(
A czy ktoś przeszedł ostatnią misję? Jest tak $#%$%$%$% trudna że szkoda gadać. Może nie trudna, ale wnerwiająca. Raz doszedłem do Sosy i mnie zabił. Patrzę- a tu trzeba od nowa. Po 3 razach spasowałem.
A gra sama w sobie jest całkiem całkiem, lecz niestety GTA: Vice City do pięt nie dorasta.
Najbardziej mnie ucieszyła muzyka z filmu. Co jak co, ale w takich klimatach to tylko "She's on fire" albo "Push It To The Limit"
Kupowanie tych dupereli jest może i fajne ale bardziej by pasowało do Vice City ponieważ tu bardzo mało czasu spędzamy w willi. Chodziłem tam tylko po to by podnieść poziom Reputacji. Przejście gry zajęło mi tydzień intensywnego grania
Moja ocena za grę to 7 w porywach 7+ na 10
Za muzykę daję 9/10