8,2 278 tys. ocen
8,2 10 1 278321
8,2 64 krytyków
Człowiek z blizną
powrót do forum filmu Człowiek z blizną

Co powiecie na mały pojedynek jednych z największych filmów, które puszczono w tym samym czasie w TV jako dowód na zaciekłą konkurencje TVN-u z POLSATEM?? Zachęcam do głosowania!!!

ocenił(a) film na 10
Mefisto_2

I znowu napiszę to samo (!) :
Co za ból...!
TELEWIZJA PRZECIWKO MNIE!!!
DWÓCH NAJLEPSZYCH AKTORÓW WSZECHCZASÓW W DWÓCH (PONOĆ) ŚWIETNYCH FILMACH! I CO JA MAM ROBIĆ?! SHIT... : /
Zważając na to, że "Scarface" jest wcześniej to chyba obejrzę to... A gdyby "Taksówkarz" był dzień później... Poświęciłabym sie nawet o tej godzienie 0:00...
Pocieszcie mnie... : (

ocenił(a) film na 9
fleUr_henry

Fleur ja nagrywam Scarfaca i oglądam Taksówkarza.Jak masz Video to też tak możesz zrobić.

ocenił(a) film na 10
Mefisto_2

Kurde, trzeba mieć video!
Ale... Obejerzę jeden, a drugi pożyczę sobie na DVD.
No, ale...
Który jest mniej brutalny? : P Chyba "Scarface" nie? Bo nie chce narażać moją siostrę na takie widoki (lol2)

fleUr_henry

ja tam wole tvn (mniej reklam) ale w w calosci to sobie Taksowkarza obejrze bo wydaje mi sie ze lepszy jest...

Mefisto_2

no ja nie wiem co robić! niby Taksówkarza już widziałam 2 razy, a Scarface'a nie, ale jak tak mogę siedzieć na innym programie, gdy De Niro wymierza sprawiedliwość na polsacie??!Czemu Bogu ducha winni ludzie muszą cierpieć przez jakieś telewizyjne rozgrywki i DLACZEGO GŁUPIE MEDIA MAJĄ TAKI BEZCZELNY I PERFIDNY WPŁYW NA MOJE ŻYCIE I NA MÓJ ŚWIĘTY PIĄTKOWY WIECZÓR!?!?!?

ocenił(a) film na 10
Mefisto_2

A ja nadal nie wiem co robić!
HELP ME!
: (

fleUr_henry

zastanawiam sie ktory obejrzec,bo lubie obu aktorow...ale chyba ten,ktory pierwszy sie zacznie,wiec czlowieka z blizna

ocenił(a) film na 10
Mefisto_2

Jak dla mnie to nagrywam " Scarface", bo czekałam na ten film od zawsze :-) A co do " Taksówkarza ", to również bym chciała obejrzeć ale kurcze troche późno ... Czy telewizje komercyjne zawsze musza tak robić ??

ocenił(a) film na 10
Mefisto_2

ja nagrałem Taxówkarza, a oglądałem Człowieka z blizną =D