Sprzedam Scarface (grę) na PSP
Informacje na stronie poniżej (allegro)
http://allegro.pl/item319915070_scarface_czlowiek_z_blizna_psp_pal.html
No mi niestety tego czasu brakuje i siedze nadal na misji z nacho. tylko ze ja mam na pc :D i po polsku :D
Ja mam tą grę jeszcze na PS2 ,nie dawno zaczęłam grać i teraz też mi czasu brakuje.Wkurza mnie to że nie jest po polsku.Teraz jak gram to w rękach mam pada a na kolanach słownik :D
Ja nie wyobrazam sobie tlumaczenia ze slownikiem tego, co tam tony mowi... :D podziwiam! ;)
Dziękuje! ;)
Szczerze mówiąc to ja tłumacze sobie zadania , bo za Tonym to ja nie mogę nadążyć :D
No chociaz, jak tony dzwoni i mowi "bring my f*cking car, now" to akurat i bez slownika mozna zrozumiec :D
No tak to można zrozumieć ale jak zacznie szybko mówić to się można pogubić.Ja się domyślam,rozumiem jakoś 10-20 słów (w dłuższych wypowiedziach)no i resztę sobie zmyślam ;) Przynajmniej jest ciekawie ;)
Hehe ja robie tak samo, ale czasem sobie mysle, ze co innego moze mowic Tony? Moj kolega ma wlasnie po polsku to widzialam mniej wiecej co gada szkoda ze na PS2 nie ma po polsku:).
No właśnie zawsze fajne gry muszą być po angielsku.No ale może i lepiej,bo to zmusza nas do myślenia,albo bardziej do zajrzenia do słownika.Zawsze coś w głowie zostanie ;) Ja się ciesze że są kody, bo bez nich było by trudno ;) Pozdrawiam.
Ja w grach nie jestem taka dobra, więc muszę sobie jakoś radzić ale kody używam w ostateczności ;) Mafie też mam tylko że po hiszpańsku i w ogóle nie wiem co ja mam tam robić.
Ściągnij sobie patcha. Będzie po polsku.;-)
Mafia to IMO najlepsza gra jaka kiedykolwiek powstała. A "Scarface" jest tylko przeciętny. Nie dorasta nawet GTA, a gdzie mu tam do czeskiej Mafii.
Ale, nie wiem bo ja mam na PS2 tą grę i nawet jak sobie ściągnę patcha to nie będę miała jak go użyć.Tak mi się wydaje ;) Według mnie Scarface to fajna gra i GTA też jest dobra ale w Scarface jest taki klimat i ta muzyka.A w Mafii na samym początku gry jak jedzie się autem to co ja mam tam zrobić?
Odnośnie patcha do PS2 to da się zrobić ale byś musiała przerobić konsolę specjalnym chipem albo zakupić płytę bootującą Swap Magic. Wtedy będziesz mogła odtwarzać pirackie wersje gry z powgrywanymi patchami. Na oryginalną
grę patcha nie wgrasz. Koszt takiego chipa z montażem to 100zł, Swap Magic o ile dobrze pamiętam ~50zł, ale opłaca się bo 2-3 gry ściągnięte z neta praktycznie zwracają poniesione koszty. :)
Mam przerobione PS2. Tylko właśnie tak jak napisałeś na oryginalną grę patcha się nie wgra,a szkoda.Tą grę sprzedam albo zacznę się uczyć hiszpańskiego haha ;)
Nie wiecie co to mafia? NIE WIECIE CO TO MAFIA? To jest moja gra dziecinstwa! :D Pamietam jak mama zrobila mi awanture jak jako 9-latka tluklam kolesia kijem baseballowym i byc pokrwawiony :D
Ostatnio naszedl mnie wlasnie sentyment na mafie, tylko jej nigdzie nie moge znalezc :(
Zgadzam sie mafia obok diablo 2 to moja ulubiona, przeszedlem ja z 5 razy i zawsze ja dobrze wspominam :D
Na sama nazwe diablo przechodza mnie jakies dreszcze... ale ze wstretu :P Nie wiem co wy widzicie w takich grach ;) Albo jakies wojenne... :D
Oczywiście, że Diablo rządzi. Kwicu, mam nawet nowy temat o grach (Diablo na drugim miejscu).