8,2 278 tys. ocen
8,2 10 1 278300
8,2 64 krytyków
Człowiek z blizną
powrót do forum filmu Człowiek z blizną

Ten kanał to potrafi wybrać dobry film na wieczór. Oglądałem niecały rok temu, ale z chęcią sobie powtórzę.

ocenił(a) film na 6
jorger

Znowu chujaśna pora. Tak to bywa że dobre filmy są zazwyczaj po 22, rzadko zdarzy się że będą wcześniej, a my mamy oglądać Ostatni władca wiatru i To nie tak jak myślisz kotku o 20:00 (?!) oczywiście na tefałenie. Najgorszym możliwym gównie. Kto to w ogóle ogląda?

ocenił(a) film na 9
Banana_Power

Chyba nie mogą wcześniej puszczać takich scen jak w tym filmie, ale tej koncepcji na puszczanie badziewia o 20:00 też nie pojmuję.

jorger

film serwują świetny-ciekawe czy lektor nie zje bie całego przedsięwzięcia?

ocenił(a) film na 9
falkonx

We większości filmów na TVN7 można wyłączyć lektora i włączyć napisy

jorger

dzięki za cynk-nie wiedziałem- jak się lektor nie spisze to spróbuje je odpalić- bo nic mnie tak nie denerwuje kiedy zamiast ku rwa słyszę kurczę:)

ocenił(a) film na 9
jorger

A jednak dzisiaj nie ma takiej możliwości, a lektor niestety f*ck=cholera

Banana_Power

Ogląda to głupia młodzież. Chyba nie wiesz ilu ludzi zachwyca sie tefałenem i obojętne co puszczą to oglądają, bo myślą, że to ekstra produkcje. Nie przypominam sobie by tv publiczna puściła Scarface, Dawno temu w Ameryce, Ojca Chrzestnego, Czas Apokalipsy etc. Za to głupie komedie romantyczne to owszem. Jakiś czas temu w polskim radiu słyszałem, że mają zakupić i pokazać serial Sherlock. Już wtedy koleś marudził, że jest drogo i jak widać ciągle ich nie stać. i gdzie tam misja się pytam ? Puszczają byle co, powtarzają filmy już chyba setki razy, a jak się zdarzy coś lepszego, godnego uwagi to godzina taka, że szkoda gadać.

ocenił(a) film na 9
piotrszmidt16

Dawno temu w Ameryce było całkiem niedawno w TVP 2 ale nawet nie oglądałem bo podzielili na 2 części lol. Telewizja masowa to dziś patologia, jeżeli dajmy na to któraś ze stacji TVP, TVN lub Polsat wyemitowałaby np. Mechaniczną Pomarańczę o porze sporej oglądalności to wówczas stanę na głowie na iglicy Pałacu Kultury i Nauki.

Kamileki

Haha, pójdziemy razem :)
cóż za głupota dzielić ten film na dwie części. Serio nie rozumiem decydentów w telewizjach. Czy aż tak się boją, że nie będzie oglądalności ?? Jak sprawdzam program i widzę ciągle M jak Miłość, Barwy szczęści itp. to krew mnie zalewa.

ocenił(a) film na 6
piotrszmidt16

Jednak jest kilka kanałów godnych jakiejś uwagi np. TCM, Ale Kino - czasem Misja, niedługo dadzą Capote :). Jedyną stacją, do której dostęp mają chyba wszyscy, która jeszcze całkiem nie stoczyła się na dno jest TVP, oczywiście nie licząc tasiemców.

użytkownik usunięty
Banana_Power

Na tvn7 też lecą całkiem niezłe filmy.

ocenił(a) film na 6

No chociażby wczoraj Scarface. Co nie zmienia faktu że program telewizyjny jest bardzo ubogi w dobre pozycje na wieczór.