8,2 278 tys. ocen
8,2 10 1 278321
8,2 64 krytyków
Człowiek z blizną
powrót do forum filmu Człowiek z blizną

Mam pytanie... Wczoraj nagrałam sobie ten film, a dziś go obejrzałam - niestety wzięłam chyba jakąś 3h kasetę i wcięło mi kawałek filmu ;-(.
Film skończył mi się na tym, jak zabili tą Ginę jego siostrę. Czy ktoś może mi skrócić końcówkę? Co się wydarzyło...?
Z góry dzięki!

A film świetny oczywiście :-).

Chayenne

Witam powiem Ci tak stary straciłes scene na która czeka się cały film:D nie chce Ci tego opowiadac po prostu obejrzyc jecze raz to trzeba zobaczyc! yo!

kicowy_2

Mhm... Ale jak mam obejrzeć...? Chyba jak go puszczą raz jeszcze w telewizji, a nie sądzę, by to się szybko miało stać...

PS. Nie STARY, bo jestem NIĄ...

Chayenne

hehe wubacz^^ iło słyszeć, że ten wspaniały film gromadzi także damską część odbiorców:) moło mi poznać:P

Chayenne

hehe wubacz^^ iło słyszeć, że ten wspaniały film gromadzi także damską część odbiorców:) moło mi poznać:P

kicowy_2

Mi również miło, aczkolwiek nie widzę powodu, by taki film mogli oglądać tylko faceci... ;-)

Chayenne

a po za ty mam pytanie chciałbym zdobyć autograf Ala Pacino bo jestem naprwde weilkikim fanem scarface(mam nawet tatuaz z ze znakiem TM:P)
pzdr zna ktos adres Ala na kotry mozna słać listy?

Chayenne

No więc po tym jak kropnęli jego siostrę, w tej willi zaczęła się niezła jatka. Weszło z 40 ludzi Alejandro Sosy uzbrojonych po zęby, Pacino naćpał się maksymalnie i zaczęli do siebie strzelać. Pacino zabił z 20 chłopa, sam dostał z 40 kulek ;) krzyczał: "jestem nieśmiertelny! Pożeram wasze naboje!", jednak jeden z gansgterów (dokładnie ten, który zabił postać Murraya Abrahama) zakradł się i strzelił mu z debeltówki w plecy. Pacino wpadł do basenu, woda zaczerwieniła się, a nad jego zwłokami widniał napis na globusie: World is Yours. Ale to trzeba zobaczyć :D

Winston

Dziękuję niezmiernie! :-)
No tak, już z samego opisu widać, że zobaczyć trzeba... I to na sam koniec - to chyba jakaś klątwa była ;-P.

ocenił(a) film na 10
Chayenne

ściągnij z neta i obejrzyj z napisami, trzeba usłyszeć ten film : ,,fuck,fuckin,fucker,fuck you..." a nie tłumaczenia na TVN7 typu ,,gnojku" ,żenada jak lektor to schrzanił

deamon82

Tak, ściągnęłam zakończenie... Faktycznie końcówka najlepsza ;-)

ocenił(a) film na 10
Chayenne

Jeżeli chcesz go obejrzeć w całości to został dodany na DVD do magazynu "FILM".

ocenił(a) film na 9
AkashaVampireQueen

... ale tłumaczenie wersji z filmu jest również żałosne. I dopuszcza tylko i wyłącznie opcję lektora, napisów się nie uświadczy :(

ocenił(a) film na 10
Mau

apropos wersji z magazynu Film: nie jest ona taka straszna. Widziałem gorzej przetłumaczone filmy i to z dużo gorszymi lektorami. Ale faktycznie mogło być lepiej. Zawsze można jednak wyłączyć lektora:P

ocenił(a) film na 10
Chayenne

ja tam mam tylko jedną odpowiedź: "say hello to my little friend":P
:D:D:D