największym minusem w filmie jest muzyka ... w ogóle nie pasuje do klimatu powinna tu
być jakaś dobra kubańska nuta czasem a nie kiczowata elektroniczna muzyczka z lat 80...
Pierwsze słyszę że komuś nie podobała się muzyka w ty filmie. Moim zdaniem jest zaletą tego filmu bo jest bardzo klimatyczna i pasuje do Miami lat 80tych, ale to tylko moje zdanie.
Tutaj msza kilka osób których muzyka zawiodła...
http://www.filmweb.pl/film/Człowiek+z+blizną-1983-4833/discussion/Zawiedziony,14 73367
Piosenki w tym filmie są fajne i pasują do klimatów Miami i Florydy lat 80. A tak na marginesie to w GTA-3 jest stacja radiowa na której lecą same kawałki z tego filmu.
fajne? koleś który to skomponował wszystko powinien dostać zakaz wykonywania zawodu i 20 lat kamieniołomów. Takiej muzycznej padliny nie słyszałem dawno. Ja wiem, że lata 80 to w ogóle kara za grzechy, ale jak na taki dobry scenariusz, ktory staje się uniwersalny, to muzyka jest cienka i generalnie jest najsłabszym ogniwem.
Nie pamiętam dokładnie jak było z muzyką w tym filmie, ale kawałek "Push it to the Limit" mi osobiście bardzo przypadł do gustu.