Bo to był najlepszy film dla 2Paca,nawet wziął scenę z tego filmu do teledysku 2 of amerikaz most wanted,kiedy to pac przychodzi z 2 ochroniarzami do Biggiego i Puffiego cały zakrwawiony po strzelaninie.
wiem wiem :) dokladnie tak :) jak pierwszy raz ogladalem scarface to az nie moglem uwierzyc:) dobry motyw:)
Jest to jeden raczej z najlepszych filmów gangsterskich,ten film zapisał się do historii kina.
jak najbardziej się zgadzam, klasyka rządzi. najlepszy film gangsterski jaki widziałem, fantastyczna rola Ala Pacino. Wyśmienity aktor :)
Film pierwsza klasa. :)
Świetny film , chyba najlepszy w tego typu tematyce , świetny występ Al Pacino , świetna fabuła jak na ten temat . Zdecydowany Max dla tego filmu .
2pac oglądał też zapewne multum chujowych filmów, ale co to ma za znaczenie...? daj spokój są setki lepszych raperów od paca.
big l? q-tip? dziwie się jak można do dziś paca słuchać - matw czy aeom są stare jak świat, a te odrzuty na bitach eminema (uoee) w stylu loyal to the game to niezły żal.
ta muzyke ktos sklada, to juz nie jest oryginal 2paca, wiec widze ze nawet nie wiesz o czym mowisz. 2paca slucha sie do dzis bo jest legenda rapu, prawdziwego gangsta rapu i jest najlepszy na swiecie :) i zawsze bedzie, zaden nasladowca mu juz nie dorowna:)
"setki lepszych raperow" hehehe LOL, dobry jestes:) rob tak dalej :) pozdrawiam :)
Trochę się pośmiałem z twojej śmiesznej wypowiedzi,bo przecież big l rapował w latach 90tych dopóki go nie kropneli,to tak samo mogę sobie zadać pytanie jak można słuchać do dzisiaj Biga L.A ja nie słucham takich płyt co robi Eminem jak Loygal The game bo to śmieszne,ja słucham go co zrobił za życia tak samo jak słucham Biggiego,na 1 albumie 2pac był prawdziwym rewolucjonistą a Biggie był na Ready To Die.2Pac jest legendą rapu całej Ameryki jak i świata a Biggie Królem NY.
Pod względem Flow nie każdy przypadnie do gustu tak jak np 2Pac,ale jego kawałki najbardziej mnie jarały,to samo mogę powiedzieć o Biggiem,obydwoje to już legendy.
Lepiej idź na koncert 50 centa bo dzisiaj raczej koncertuje,życzę udanej zabawy.
"tak samo mogę sobie zadać pytanie jak można słuchać do dzisiaj Biga L"
mistrzu, a na co odpowiadałem? czego słucham czy "podaj mi lepszych od niego"? chyba to drugie, nie?
"Lepiej idź na koncert 50 centa bo dzisiaj raczej koncertuje,życzę udanej zabawy."
wolę sprawdzić nowego buck'a (buck 65 jakbyś nie wiedział co w wikipedii wpisać). żegnam.
A nie lepiej 50 centa posłuchać ?
Podaj mi jakieś argumenty dlaczego Big L przerasta Paca,bo ja mam parę co przerasta a więcej że nie przerasta,więc czekam.
Przecież miałeś tylko wymienić lepszych od niego i wymieniłeś,ale po co ten tekst jak można do dziś słuchać Paca ?