8,2 278 tys. ocen
8,2 10 1 278300
8,2 64 krytyków
Człowiek z blizną
powrót do forum filmu Człowiek z blizną

muzyka

ocenił(a) film na 10

Czy wie ktoś, co to była za muza na samym początku?

ocenił(a) film na 9
firentis95

cala muzykę znajdziesz na YouTube

ocenił(a) film na 10
bestrafe_mich

nie ma to jak precyzyjna odpowiedź

ocenił(a) film na 10
bestrafe_mich

dzięki wielkie

użytkownik usunięty
firentis95

Całą muzę znajdziesz w GTA VS ;)

ocenił(a) film na 10

Błąd, Po pierwsze GTA VC, po drugie w GTA nie ma ani jednej piosenki Georgio Morodera, a na nich się opiera Theme w filmie i 90% ścieżki dźwiękowej

użytkownik usunięty
SHOGUN_

jaja sobie robisz chłopcze. Piosenki z filmu można było usłyszeć w radiu w GTA

ocenił(a) film na 10

Powtarzam ignorancie, że w GTA VC nie było a ni jednej piosenki Georgio Morodera.. Były 2 piosenki które przewijały się w Scarface ale to Soundtrack morodera stanowi 90% ścieżki dźwiękowej człowieka z blizną

ocenił(a) film na 10
SHOGUN_

święta racja .Ale jak nie chcą się wysilić i trochę poszukać to ich strata .Mogą potem żałować, że nie poznali twórczości morodera .

ocenił(a) film na 10
gundam00

może mi ktoś odpowiedzieć na proste pytanie, czy nie?

ocenił(a) film na 10
firentis95

To dobre pytanie bo giorgio moroder wydał jeszcze jeden soundtrack do scarfacea
22 - Scarface Opening Theme to zapewne ten kawałek o który ci chodzi.

Giorgio Moroder - Scarface (Complete Bootleg Score) a to nazwa owego soundtracku

ocenił(a) film na 10
SHOGUN_

W GTA VC nie było ani jednej piosenki którą mogliśmy usłyszeć w Scarface, za to w GTA III było tych piosenek 5 w radiu Flashback.
PS. Dzisiaj zapowiedziano GTA V

ocenił(a) film na 10
Slowianin

zapowiedziano zwiastun GTA5

ocenił(a) film na 10
SHOGUN_

Będzie 2 listopada, czyli za tydzień w środę. Przypuszczam że jesteś fanem GTA i Scarface. Jeśli tak, to powinieneś wiedzieć, że Rockstar umieścił większość soundtracka Scarface w GTAIII, w GTA VC nie było żadnej piosenki z Człowieka z Blizną.

ocenił(a) film na 10
Slowianin

Kiedy GTA3 trafiło na rynek nie miałem na tyle dobrego kompa ani konsoli żeby w to zagrać, teraz już nie czuję potrzeby się wracać :). W związku z czym nie miałem pojęcia że w GTA3 były piosenki z Scarface. Pozdrawiam