8,2 278 tys. ocen
8,2 10 1 278300
8,2 64 krytyków
Człowiek z blizną
powrót do forum filmu Człowiek z blizną

odgrzewany kotlet

użytkownik usunięty

nic więcej. 6/10 max

ocenił(a) film na 10

jesteś jaroszem ?

użytkownik usunięty
vince25xx

mięsożerny

Nawet hejter z ciebie marny, ale wytłumacz mi czemu w twoim rankingu na blogu znajdują się na pierwszy rzut oka co najmniej 2 remake'i.

użytkownik usunięty
neo_angin

znowu zaczynasz z tymi głupimi pytaniami

Ujawniam twoją hipokryzję tylko.

użytkownik usunięty
neo_angin

raczej swoją głupotę

Twojej bym nie musiał ujawniać.

użytkownik usunięty
neo_angin

bo to niewykonalne

Też mi się zdawało że bycie takim idiotą jak ty jest niewykonalne, ale się myliłem. Dobrze że jesteś samokrytyczny.

użytkownik usunięty
neo_angin

^proszę bardzo, żywy dowód twojej głupoty, nawet nie potrafisz zrozumieć do czego mój, krótki i prosty komentarz się odnosi

Ależ rozumiem. To miała być błyskotliwa riposta. Wkleję to bo ludzie się pośmieją:

http://www.filmweb.pl/film/Zakochany+bez+pami%C4%99ci-2004-107855/discussion/Mam +pytanie%2C+chyba+nie+zrozumia%C5%82em+filmu+%28spojler%29,1630672

użytkownik usunięty
neo_angin

obawiam się że jednak nie... a co do tego linku to nie ma szału.

<irony mode on> Oczywiście że nie ma szału <irony mode off>

Jeszcze mi wytłumacz co ty masz z tym "Człowiekiem z blizną" że go tak hejtujesz?

użytkownik usunięty
neo_angin

po pierwsze: przeciętny remake
po drugie: zdecydowanie za wysoka pozycja w rankingu
po trzecie: poziom fanów tego film niski, wiec nie mam się czego obawiać

Po pierwsze: Jeden z najlepszych remake'ów w historii. Rzadko się spotyka remake'i dorównujące/ pokonujące oryginał.
po drugie: Kto się przejmuje takimi pierdołami. Lepszy ten film niż "Zielona mila" na 4 miejscu.
po trzecie: Ty powinieneś się obawiać każdego bo ciągle wychodzisz na kompletnego kretyna, a już na tym forum osiągasz apogeum.

użytkownik usunięty
neo_angin

po pierwsze: powstał wiele lepszych remików a ten z pewnością jest słabszy od oryginału
po drugie: Zielona mila też jest za wysoko ale jest lepszy od Człowiekiem z blizną, przede wszystkim oryginalny, lepiej zrobiony i jest bardzo dobry jako adaptacja książki
po trzecie: no nie przesadzaj, z tobą radze sobie jak z dzieckiem a na tym forum dobrze się bawię

ocenił(a) film na 9

hahaha, ale matoł :D

użytkownik usunięty
soundaddict

i vice versa

ocenił(a) film na 10

kmiot i tyle z Ciebie

ocenił(a) film na 10

Ty chyba jesteś pijany pisząc na filmwebie. . .

użytkownik usunięty
amnzji_smak

pijani to są osoby wystawiający temu filmu ocenę 10

ocenił(a) film na 10

I tu cie zadziwię, remake z alem pacino jest o wiele lepszy od oryginału ! ! ! Tak dobrze słyszysz to się naprawdę zdarza, ze remake jest czasem (choć bardzo rzadko) lepszy od oryginału !

ocenił(a) film na 10

upajam się geniuszem tego filmu

ocenił(a) film na 10
vince25xx

Ja też. Do tego główne przesłanie , które każdy może ubrać własnymi słowami, w mojej wersji : można mieć wszystko: pieniądze,kobiety, domy, samochody. Trzeba jednak wiedzieć o jednym: życie jest jak hazard, grając za dużo i o najwyższe stawki możemy w końcu przegrać

użytkownik usunięty
SatanAsLaugh

przesłanie to tego filmu to jeden wielki banał, w dodatku podany widzowi na talerzu niczym w jakieś dobranocce

ocenił(a) film na 8

A przesłanie twoich wypowiedzi jest takie, że jesteś idiotą?

ocenił(a) film na 10
Nabrut

haha

ocenił(a) film na 9

Po pierwsze to ''pijane'' a nie ''pijani'' , a po drugie chyba też jestem tym pijanym ,chociaż wystawiłem ''tylko 9''.
Więc co zrobisz ? Takie życie. Nawet nie wiesz ,że żyjesz w świecie z tyloma pijakami! Taka nasza POLSKA :)

ocenił(a) film na 10
djrav77

87 tysięcy osób oceniło ten film - wynik 8.4
mannypakjao ocenił film na 6

zamykam.

ocenił(a) film na 9
zukasz

Liczby mówią same za siebie. Nie wzięły się znikąd :)
Mannypakiao wciąż jest osaczony przez pijanych.

ocenił(a) film na 10

Haha szklana pułapka 10, Kruk 6. Tyle na twój temat krytykujesz filmy o których nie masz pojęcia....
Nie mówię że zdychające serce złe;p