Przecież ten film to jest protoplasta tych beznadziejnych gier GTA facet z kraju w którym jest bieda/dzieje się źle emigruje do stanów na począdku jest małym złodziejaszkiem a potem dzięki swojej wielkiej prebiegliwości wędruje w góre po szczeblach mafi jego przyjaciel/brat ginie i on się mści zabijając bosa mafi zdobywając jego biznesy terytorium tonąc w bogactwie i luksusie ,bardzo podobnie było w tym filmie
"beznadziejnych GTA" ?????????!!!!!!!!!!???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????
Słuchaj, nie grałem we wszystkie części, może niektóre są głupie, niewiem, ale GTA IV, w które grałem jest grą rewelacyjną, ze świetną fabułą, przewższającą ten film.
GTA Vice City było inspirowane tym filmem-klimat i wiele innych podobienstw. vice city to dla mnie jedna z najlepszych gier i film Scarface również
Scarface jest protoplastą jedynie gry 'Scarface: The world is yours' (polecam!). W GTA Vice City inspirowano się produkcjami lat 80, w tym Scarface'iem i Miami Vice.
Aha, i żadnego GTA nie nazwałbym beznadziejnym. Każde było odkrywcze w swojej epoce. A Vice City to najlepsza gra wszechczasów, zostało to uznane przez większość serwisów (w CDACTION był kiedyś ranking)