Najgorsza wersja jaką widziałem, jakość jak w kanadyjskim erotyku, a lektor rozpierdala. Niech tvp bierze przykład z takich kanałów jak Zone Europa czy Ale kino.
Ja się nie będę męczył..
No to mnie wkurzyła tvp! Może jeszcze wstawią 'piiip' w miejsce wszystkich 'fucków'? Nie chcę wiedzieć co tam jeszcze powycinali, więc wyłączyłam telewizor :P
To jest to samo co pare miesięcy temu leciało na tvp :D Wygląda jak film z lat 50' połowa wycięta i do tego ten dźwięk xD
Oj wycięte sporo..... ale nawet kopia na kasecie VHS którą mam 5 lat jest lepsza niż na tvp1 ,a liczyłem że będzie wypas.
Ci którzy 1raz to oglądają to polecam iśc spac i kupic dvd bo stracicie wiele . Do tej wersji z tvn to mu baardzo daleko . Całkiem inne teksty bardziej zabawniejsze , gangsterskie i pasujące do syt. no i sam lektor ....
To jakaś wersja z PRLu . Ale żeby nie było tekstów jak "masz jejo ?" no to już szczyt....
albo suarez do franka na disco "to pieprzony wieśniak !" :) . W ogóle jakoś ten film ogląda sie nieprzyjemnie.
ciekawe jak ocenzorowali scene jak Tony się kąpie w tej swojej wbudowanej w podłoge wannie , co to klną i pamiętam w innej wersji były normalne przekleństwa
Ja nie oglądałem wczoraj tego filmu. Już kiedyś oglądałem go w telewizji i wiedziałem czego mogę się spodziewać. Jakiś czas temu zaopatrzyłem się w oryginalną wersję na dvd. Bez cenzury, wyciętych scen, zwalonego lektora itp. BTW film świetny. Ciekawe jaki jeszcze film "gangsterski" (nie wiem jak ten rodzaj kina lepiej określić) wyemitują w TV. W piątek był chyba Ojciec Chrzestny
Kurde ale chyba jest to taka wersja pewnie na kraje pokomunistyczne i jest mocno ocenzurowana ,a poza tym co mnie zszokowało to jest inna jakoś ścieżka dźwiękowa . Nie ma w tle słynnych w tym filmie kawałków ,a zwłaszcza jednego gdzie na samym początku zaprasza do dyskoteki frank tomiego i elvire. Leci zamiast tego coś innego i to bardzo cicho . No ale kawałek był o "yeyo" chyba ;)
Przecież na tym filmie oparła sie gra GTA vice city i najwiekszym aututem była właśnie scieżka z zaj. kawałkami z lat 80' . Nie wspomne o zaj. grywwalności.