PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=818016}

Czarne lustro: Bandersnatch

Black Mirror: Bandersnatch
2018
6,9 75 tys. ocen
6,9 10 1 75050
5,8 60 krytyków
Czarne lustro: Bandersnatch
powrót do forum filmu Czarne lustro: Bandersnatch

Super

ocenił(a) film na 7

Od samego początku trzyma w napięciu co się stanie, choć tak naprawdę wybory nie mają jakiegoś wielkiego znaczenia bo prędzej czy później dochodzimy do momentu że trzeba wybrać prawidłową opcje która pchnie fabułę dalej. Jak dla mnie jeden z najlepszych filmów 2018. Wydaję mi się że nikt nie spodziewał się takiego zakończenia które jest wręcz wyśmienite.

ocenił(a) film na 6
marolas93

To znaczy jakiego zakończenia? Jest ich kilkanaście ;)

ocenił(a) film na 7
EBM4

Chodzi o ostatnie zakończenie gdy chłopak umiera z matką w pociągu.

ocenił(a) film na 8
marolas93

Ono było ostatnie w Twoim przypadku, nie jest ostatecznym zakończeniem.

ocenił(a) film na 7
ba_dum_tss

Poczytaj na różnych forach. Jeżeli dobrze prowadziłeś historię to ostatnimi są albo więzienie po zabiciu Ojca albo śmierć z matką. Chyba że nie oglądałeś filmu tylko chaotycznie dawałeś odpowiedzi no to pewnie to były twoje początkowe zakończenia.

ocenił(a) film na 9
marolas93

Do pełni szczęścia brakuje mi w wyborach automgiczności, która daje losowe scenariusza zamiast wyboru domyślnej odpowiedzi.

Oglądałem ciut senny i kilka opcji przegapiłem, a wracałem tylko trochę więc nie mam tyle motywacji żeby spróbowac jeszcze raz, a z drugiej strony brakuje mi oglądu, który nadrabiam przeglądając recenzje.

ocenił(a) film na 8
marolas93

Czyli jednak albo albo. Śmierć z matką w pociągu nie jest jedynym "prawdziwym", ostatnim zakończeniem i tylko o to mi chodziło :)

ocenił(a) film na 10
marolas93

również poczytaj inne wątki, "ostatnie zakonczenie" było rozne w przypadku róznych osob :)