PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4788}

Czas Cyganów

Dom za vješanje
1988
8,0 14 tys. ocen
8,0 10 1 14425
8,4 16 krytyków
Czas Cyganów
powrót do forum filmu Czas Cyganów

Prośba

ocenił(a) film na 7

Gdzie mozna w necie znależć ten film?

ocenił(a) film na 7
soglif3

dzisiaj mialam okazje obejrzec ten film i pobralam ze strony
http://bustersmovies.org/

ocenił(a) film na 7
olasza

nie moge sie zarejestrowac..

ocenił(a) film na 7
soglif3

trzeba miec zaproszenie...moglabym cie zaprosic ale trzeba dbac o konto

ocenił(a) film na 7
olasza

sprzatac i zmywac?:)

soglif3

mogę Ci pocztą na płycie wysłać.

ocenił(a) film na 7
algiedaburkiniafaso

nie ma sprawy ale ja nie będę mógł sie w podobny sposob zrewanżować..:( wolałbym na mejla..umiesz to zrobić?

soglif3

a ja na rewanż nie liczę. podaj maila.

ocenił(a) film na 7
algiedaburkiniafaso

niestety regulamin fw nie pozwala mi na podanie maila ...jest jakis inny sposob? btw..przejrzałem Twoj profil i duzo fajnych filmow chcesz obejrzec,a jeszcze fajniejszych nie chcesz obejrzec..hmm,szkoda..

soglif3

nie możesz podać maila? w prywatnej wiadomości? daj pomyśleć... jak znajdę inne rozwiązanie przedstawię tutaj p.s. nie ma ich tak dużo, tych niechcianych. co.... przekonasz mnie do ich obejrzenia?

ocenił(a) film na 7
algiedaburkiniafaso

nie moge podac w dyskusji..a pw nie wiem jak sie wysyla bo ja to nowy jestem tutaj..moze musze cie dac do znajomych?

soglif3

tyle zachodu o jeden film? nie wiem czy warto.

ocenił(a) film na 7
algiedaburkiniafaso

nie sugeruj sie zwiastunami ani ocenami innych..

soglif3

słucham tylko swego serca, hehe:) umówmy się - chcesz, to napisz do mnie swój mail, wyślę film. jak nie to trudno-kombinuj inaczej!

ocenił(a) film na 7
algiedaburkiniafaso

1. Czemu nie mogę wysłać wiadomości prywatnej do innego użytkownika?

Wiadomości mogą wysyłać użytkownicy zaangażowani w tworzenie strony - w ten sposób chronimy Was przed otrzymywaniem spamu. Wystarczy 10 punktów, by już zawsze móc wysyłać wiadomości z danego konta - to niewiele, np. dodanie dwóch recenzji. Ale uwaga, wykorzystywanie poczty Filmwebu niezgodnie z regulaminem oznacza zablokowanie konta!

soglif3

a to peszek...

ocenił(a) film na 7
algiedaburkiniafaso

ciekawe czy Jan czy Blazej? a moze Maria?

ocenił(a) film na 10
soglif3

LELELE

gdzie to obejrzec , szukam tez .

ocenił(a) film na 7
DannielNemesis

Ja tej dziewczynie wysłałem ten film https://www.facebook.com/karolina.ignasiak skontaktuj sie z nia byc moze jeszcze go ma ..jest taka niepisana umowa pomiedzy ludzmi ,ze wysylaja sobie ta płytę z filmami jesli ktos ktoregos nie widzial.przypomnij jej o tej umowie..

ocenił(a) film na 10
soglif3

juz mam znalazlem torrenta tylko jezyk cyganski i napisy angielskie

ocenił(a) film na 10
soglif3

magiczny film ;]
tak samo jak Czarny kot, biały kot

ocenił(a) film na 7
DannielNemesis

"czarny kot.." jest lepszy wg mnie..

użytkownik usunięty
soglif3

Nie chce mi się czytać całego, ale jeśli to jeszcze aktualne to ja ściągnąłem z torrentów - http://torrentz.eu/search?f=dom+za+vjesanje

ocenił(a) film na 10

aktualnie nie ma żadnego problemu ze ściągnięciem filmu z torrentów. Wiadomo może czy są polskie napisy do tego filmu? Niestety napiprojekt mnie zawiodło.

ocenił(a) film na 10
SpalonyOny

sa napisy znajdziesz na necie ja chyba pobralem z chomikow

ocenił(a) film na 7
soglif3

Ok.Film w całości z napisami pl bedzie na kinomaniak tv

soglif3

Macie jeszcze ten film, albo ktoś gdzieś wrzucił online bo na kinomaniaku nie ma :/

ocenił(a) film na 9
N9nesteina

Wybierz się na pewną "zatokę", złów oryginał a potem napisy :) Efekt genialny i dużo lepszy od lektora który był dostępny na kinomaniaku. Ja na tego z lektorem się nie załapałem i dobrze bo generalnie filmy Kusturicy powinno się oglądać w oryginale. Jak chcesz to PM mogę Ci podesłać namiary :)

Dziuchni91

Bardzo poproszę ;))

ocenił(a) film na 9
N9nesteina

Najpierw muszę Cię dodać do swoich znajomków :)