Czas na miłość

About Time
2013
7,6 205 tys. ocen
7,6 10 1 205180
7,1 44 krytyków
Czas na miłość
powrót do forum filmu Czas na miłość

kino także dla mężczyzn- tyle,że myślących i zdolnych do refleksji. Dwukrotnie byliśmy na nim z mężem, a teraz nie możemy doczekać się DVD. Wielu z naszych przyjaciół myśli podobnie. Mnóstwo rewelacyjnego humoru z najwyższej półki (no chyba,że ktoś preferuje tanie dowcipy), mądry, wzruszający i przypominający o tym, co najważniejsze. POLECAM

ocenił(a) film na 10
akcent61

Zgadzam się w pełni i w dodatku jestem mężczyzną :) byliśmy w kinie razem z Żoną i to ja zaproponowałem ten film. Jest piękny i napewno jeezce nie raz go obejrzymy.

akcent61

Być litościwa!! nie męcz tak męża, on też żyje i czuje :). Żartuje sobie, ja jestem przed seansem tego romansidła, i ciekaw jestem co zawiera .

ocenił(a) film na 7
akcent61

Zgadzam się, wyciągnęłam mojego Sz. i początkowy opór przerodził się w końcowy zachwyt:) Film głaszcze emocjonalne podniebienie, pozornie prosta historia opowiada o skomplikowanych ludzkich wyborach. Napawa poczuciem, że wszystko, co dzieje się w naszym życiu, właśnie tak ma się dziać:)

ocenił(a) film na 8
akcent61

romansidło dla mężczyzn? Przecież oni uciekają od nich jak diabeł od święconej wody.

ocenił(a) film na 9
IKnowWhatYouAre

mój na szczęście nie ;) Film przecudowny, pokazuje uroki codziennego życia i skłania do refleksji na temat tego, co jest naprawdę ważne. Polecam wszystkim!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Duma_Newtona

Na prawdziwych mężczyznach najlepiej znają się kobiety. Dla większości z nas prawdziwy facet to ktoś, kto nie boi się okazywania uczuć, wzruszania. I może sobie oglądać horrory, akcje sci-fi i inne. I romansidła też może oglądać, bo to o niczym nie świadczy. Także Duma_Newtona możesz się schować ze swoimi argumentami. Nie znasz się.

ocenił(a) film na 9
akcent61

Zgadzam się w pełni z pierwszą wypowiedzią. Film cudowny. Rachel , jak zwykle niewinna, słodka i bardzo kobieca. Klimat muzyczny również w moim guście, a kreacja ojca bezbłędna. Więcej takich filmów!