Witam,
Ostatnio kupiłem oryginał DVD na allegro (dystrybutor Galapagos). Płyta 1-warstwowa z nadrukiem grafiki na 1 stronie w pudełku na 1 płytkę. Oglądam sobie w najlepsze a tu w połowie filmu wyskakuje ikonka z info, abym obrócił/zmienił płytkę...dopiero teraz widzę, że w scenach na płycie jest tylko połowa filmu! Drugiej płyty nie mam. Wygląda jakby nagrano połowę filmu...sprawdziłem jeszcze raz wszystkie możliwości na tej płycie - nigdzie nie ma napisanej informacji, że jest to płyta nr 1, czy coś w tym stylu. Mega dziwne...
Czy ktoś spotkał się z czymś takim w przypadku tego wydania filmu? Będę wdzięczny za jakiekolwiek info, czekam również na wieści od dystrybutora...
w DVD ją puszczasz czy na kompie. Jak DVD to daj ją do kompa zobaczy czy nie ma jakiś plików które być możne DVD nie widzi. Na kompie lepiej zdiagnozujesz niż w DVD
Próbowałem i w DVD i w kompie, to samo... jest ranking scen od 1 do 27 (jakaś połowa filmu)...nie ma ani dodatkowych zakładek na inne sceny, ani żadnych innych katalogów, gdzie mogłaby byc druga część... no cóż, skontaktowałem się ze sprzedawcą i albo mi wymieni tę kopię (musi sprawdzić, czy ma), albo zwróci kaskę i znowu trzeba będzie szukać na rynku...