Ten film jest o prostu genialny!!! Fantastyczny!!! Przez cale swieta obejrzalam tylko jeden film, ale ten zrekompensowal mi wszystko. Wspaniala fabula choc prosta, fenomenalni aktorzy, muzyka. Cud miod!!! Jeden z najlepszych filmow jaki kiedy kolwiek obejrzalam. Przez caly film smialam sie jak najeta. Nawet moj tata, ktory nie lubi takich filmow ogladal go i smial sie najglosniej!!! Wspaniale kino!!! 9/10!!!
najwidoczniej mało filmów oglądałaś... albo wszystkie są podobne do tego filmidła.
filmow odladam duzo, a ze ty ogladasz takie filmy jak np. Zapach kobiety, czy Zielona Mila, nie znaczy, ze wszystkim maja sie takie podobac. Lubie takie zwykle komedie, bo lubie sie smiac. Po prostu mi sie on bardzo podoba i koniec tematu!
Ja też lubie sie śmiać, ale pod warunkiem, że jest z czego. De gustibus non disputandum est, zgoda, ale nazywanie tego filmu genialnym to lekka przesada.
Ja jestem malo wymagakacym widzem, dklatego nawet taki zwykly film moze podbic moje serce. Aby obejrzec dobry i fajny film nie potrzebuje jakiegos kasowego arcydziela z 10 Oscarami na koncie. Takie proste filmy w ktorych nie roi sie od gwiazd filmowych sa dla mnie czyms zupelnie innym. Moze nawet ciekawszym. Sczerze, to nie myslalam, ze ten film mi sie spodoba, bo reklamy nie byly takie zachwycajace, no ale potem to juz na maksa sie wkrecilam. Wiesz, tak jak juz wspomnialam, ja malo od filmu wymagam, moze to dlatego tak bardzo mi sie ten film podoba. Dla mnie jest on fantastyczny. Moze i nie znam sie na kinie, nawet raczej:), ale chyba nie o to chodzi. Przede wszystkim trzeba sie filmem bawic, a ten rozbawial mnie co chwila!!!