Nie dajcie się nabrać na te emocje, których dostarcza reklamówka do tego filmu!! Film ten jest bardziej dokumentalny i nie wywołuje takich emocji jak na prawdziwych filmach. Wielka szkoda, lecz z drugiej strony bardzo polecam go obejrzeć, gdyż jest to opowieść o niezwykłej, niesamowitej wyprawie na jedną z najgroźniejszych gór świata!!!!
to ze jest dokumentalny to jego wielki plus, inaczej bylaby to kolejna historyjka w ktora mimo koncowego zapewnienia o autentycznosci trudno byloby uwierzyc a tak kazdy komentarz nie daje ci zapomniec, ze to sie dzialo naprawde przez co glebiej dociera ...
Nie powiedzialbym ze ten film nie dostarcza emocji.Chyba musiales go przespac :/, a szkoda bo naprawde trzyma film w napieciu.To, ze jest to film dokumentalny (choc nie do konca) to jest jego wielka zaleta.
NIe zgadzam się tobą. Zfabularyzowanie tej historii i nie daj boże, podkoloryzowanie tylko by tu zaszkodziło.
film nie dostarcza emocji ???!!! chyba inny film oglądałem. absolutnie ciesze sie ze był w formie dokumentalnej. kumpel mi podrzucil i mówi "masz cos o górach" przejrzalem ze 4 sceny i mysle "nudy jakies" polezal tak z miesiąc na dysku i obejrzalem "z braku laku". Wielkie wrazenie zostawil we mnie. Niesamowita walka o zycie. Świetny film. Pomimo ze od poczatku było wiadomo ze obaj przezyli w trakcie filmu sie o tym zapomnina. Polecam kazdemu!
pzdr