PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108123}

Czekając na Joe

Touching the Void
2003
7,8 27 tys. ocen
7,8 10 1 27437
7,1 12 krytyków
Czekając na Joe
powrót do forum filmu Czekając na Joe

Nie dajcie się nabrać na te emocje, których dostarcza reklamówka do tego filmu!! Film ten jest bardziej dokumentalny i nie wywołuje takich emocji jak na prawdziwych filmach. Wielka szkoda, lecz z drugiej strony bardzo polecam go obejrzeć, gdyż jest to opowieść o niezwykłej, niesamowitej wyprawie na jedną z najgroźniejszych gór świata!!!!

cameronpoe

to ze jest dokumentalny to jego wielki plus, inaczej bylaby to kolejna historyjka w ktora mimo koncowego zapewnienia o autentycznosci trudno byloby uwierzyc a tak kazdy komentarz nie daje ci zapomniec, ze to sie dzialo naprawde przez co glebiej dociera ...

użytkownik usunięty
cameronpoe

Nie powiedzialbym ze ten film nie dostarcza emocji.Chyba musiales go przespac :/, a szkoda bo naprawde trzyma film w napieciu.To, ze jest to film dokumentalny (choc nie do konca) to jest jego wielka zaleta.

cameronpoe

NIe zgadzam się tobą. Zfabularyzowanie tej historii i nie daj boże, podkoloryzowanie tylko by tu zaszkodziło.

ocenił(a) film na 10
cameronpoe

film nie dostarcza emocji ???!!! chyba inny film oglądałem. absolutnie ciesze sie ze był w formie dokumentalnej. kumpel mi podrzucil i mówi "masz cos o górach" przejrzalem ze 4 sceny i mysle "nudy jakies" polezal tak z miesiąc na dysku i obejrzalem "z braku laku". Wielkie wrazenie zostawil we mnie. Niesamowita walka o zycie. Świetny film. Pomimo ze od poczatku było wiadomo ze obaj przezyli w trakcie filmu sie o tym zapomnina. Polecam kazdemu!
pzdr