PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=598657}
6,4 30 tys. ocen
6,4 10 1 30176
6,5 15 krytyków
Czekając na sobotę
powrót do forum filmu Czekając na sobotę

Nie mialam pojecia, ze na zwyklych dyskotekach tancza rozneglizowane dziewczyny... Wcale mi nie szkoda tych dziewczyn, same wybraly i nie piszcie mi tu, ze nie mialy wyboru. Mogly wyjechac do miasta. To jest dopiero patologia, a nie zwykli ludzie ze wsi.

nabaC

dla mnie jest różnica między tańcem na rurze a pozwoleniem na to aby jacyś obcy ludzie wkładali paluchy w krocze, no ale co kto lubi, jeśli jej to odpowiada.

ocenił(a) film na 8
kalambury1008

Nie mam zamiaru dyskutować na temat moralności tej dziewczyny z dokumentu, ale chciałam powiedzieć, że mieszkam na wsi, niedaleko jest wiejska dyskoteka bardzo podobna do Nokautu ale z tego co wiem (choć nigdy nie byłam więc może mam niepełne informacje) to nie ma tam żadnych nagich tancerek ;)

ocenił(a) film na 8
kalambury1008

Nie mogą. Na tym polega problem. Chcą, ale mentalność im nie pozwala. Połowa tych młodych ludzi mogłaby znaleźć pracę, ale tego nie robią. Nie zrozumiemy tego.

kalambury1008

W tym rzecz w na zwykłych dyskotekach nie widziałem tańczących, roznegliżowanych dziewczyn. Na wiejskich a i owszem.

kalambury1008

No dobrze, może to nie jest rozrywka dla wszystkich, ale nie oceniałabym negatywnie dziewczyn tańczących w klubach. Po pierwsze można nie patrzeć, jeżeli kogoś to tak bardzo gorszy XD Kluby istniały i będą istnieć, a ktoś będzie tańczył. Nic nowego, nic dziwnego. Przecież kluby nie będą stały puste, a rozbieranie się nie zostanie zakazane ;)

Piszesz, że mogły wyjechać do miasta, a nie tańczyć na wiejskiej dyskotece... Może mogły, może nie, niestety nie każdy ma takie same perspektywy i możliwości życiowe. Dokonujemy takich wyborów, które nam się wydają słuszne w danej sytuacji. Bohaterowie tego filmu nie znają innego stylu życia, w tym problem.