Nie mialam pojecia, ze na zwyklych dyskotekach tancza rozneglizowane dziewczyny... Wcale mi nie szkoda tych dziewczyn, same wybraly i nie piszcie mi tu, ze nie mialy wyboru. Mogly wyjechac do miasta. To jest dopiero patologia, a nie zwykli ludzie ze wsi.
dla mnie jest różnica między tańcem na rurze a pozwoleniem na to aby jacyś obcy ludzie wkładali paluchy w krocze, no ale co kto lubi, jeśli jej to odpowiada.
Nie mam zamiaru dyskutować na temat moralności tej dziewczyny z dokumentu, ale chciałam powiedzieć, że mieszkam na wsi, niedaleko jest wiejska dyskoteka bardzo podobna do Nokautu ale z tego co wiem (choć nigdy nie byłam więc może mam niepełne informacje) to nie ma tam żadnych nagich tancerek ;)
Nie mogą. Na tym polega problem. Chcą, ale mentalność im nie pozwala. Połowa tych młodych ludzi mogłaby znaleźć pracę, ale tego nie robią. Nie zrozumiemy tego.
W tym rzecz w na zwykłych dyskotekach nie widziałem tańczących, roznegliżowanych dziewczyn. Na wiejskich a i owszem.
No dobrze, może to nie jest rozrywka dla wszystkich, ale nie oceniałabym negatywnie dziewczyn tańczących w klubach. Po pierwsze można nie patrzeć, jeżeli kogoś to tak bardzo gorszy XD Kluby istniały i będą istnieć, a ktoś będzie tańczył. Nic nowego, nic dziwnego. Przecież kluby nie będą stały puste, a rozbieranie się nie zostanie zakazane ;)
Piszesz, że mogły wyjechać do miasta, a nie tańczyć na wiejskiej dyskotece... Może mogły, może nie, niestety nie każdy ma takie same perspektywy i możliwości życiowe. Dokonujemy takich wyborów, które nam się wydają słuszne w danej sytuacji. Bohaterowie tego filmu nie znają innego stylu życia, w tym problem.