PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=598657}
6,4 30 tys. ocen
6,4 10 1 30234
6,5 15 krytyków
Czekając na sobotę
powrót do forum filmu Czekając na sobotę
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
nabaC

To własnie tego typu wypowiedzi które sie olewa,wiec...dokładnie to zrobie.

nabaC

Sluchaj gosciu,kolega wyzej matroche wiecej racij niz ty...Laska sie zali na meza ze ja bije a sama jak sie zachowuje,Ma dziecko i rozbiera sie na jakis imprezach ? to jest dopiero zalosne! ty moze chcialbys taka miec zone ,ale nie kazdy..pzdr

maju90

Pomocnik murarza na budowie też zarabia ciałem, rozumiem, że na taki zawód też plujesz i poniżasz? Dla mnie głupotą jest zapieprzać jak niewolnik 12 godzin na dobę, gdy ma się możliwość lekkiej i przyjemnej pracy pokroju striptizerki, czy prostytutki. Jaki alfons? To uważasz, że kobiety potrzebują alfonsów, że nie mogą same o sobie decydować, lubić seksu i eksponowania swojego ciała oraz przekuć to samodzielnie na pieniądze? Żałosne i płytkie spojrzenie na świat. Ja znam dużo kobiet z tej branży i są one wspaniałe, najlepsze i do tego bardzo inteligentne, świetnie radzące sobie na studiach i w życiu. Jak widać wszystkie kobiety w dokumencie żyją na poziomie, i to na przekór zapijaczonym i bezradnym, "szanującym się" facetom spod budki z piwem, obsikującym sobie ręce koło przystanku. Atakowanie kobiet zarabiających ciałem jest przykładem debilnego, chrześcijańskiego resentymentu - raka toczącego nasz zacofany kraj.

nabaC

W sumie madra wypowiedz..cofam