PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=598657}
6,4 30 tys. ocen
6,4 10 1 30202
6,5 15 krytyków
Czekając na sobotę
powrót do forum filmu Czekając na sobotę

Ogólnie brawo dla tej Pani co dumna jest ze swojego tańca przed bandą zaśniedziałych - z jęzorami do pasa - podchmielonych Panów. Dziewczyno opamiętaj się bo dziecko Twoje będzie się wstydzić za mamusię.

ocenił(a) film na 6
Karinka_fw

ciekawi mnie tylko jak ta kobieta przechodzi z tym co robi do porzadku dziennego, a podejscie matki jak tamta pokazywala jej "stroj zakonnicy + stringi" jest dla mnie nieporozumieniem

dziubasek90

Mamusia tej Pani jest nie pełna rozumu z tego co zauważyłam (bo która matka pozwoliłaby swojej córce w taki sposób zarabiać i jeszcze razem oglądać sobie ubranka na scenę)...współczuje tym kobietom...

Karinka_fw

Tancerka ?! jest moją "ulubioną" postacią z filmu...Tancerka, która lata na golasa po miejscu pełnym ludzi, Którą macają wszyscy faceci chętni z dyskoteki, zlizują jej bitą śmietanę z rowa, na dodatek ćpunka, która cieszy się, że kochający mąż ją leje i kopie. A swoją córeczkę usypiała pewnie filmikiem z dyskoteki z mamusią w roli głownej...Zero wartości, zero szacunku do siebie i swojego dziecka, głupota razi na kilometr. A szkoda, bo wygląda na całkiem ułożoną, normalną kobietę (myślalam, że będzie 'pozytywną' bohaterską, tak jak dziewczyna w niebieskim). Aż bolało mnie to podczas oglądania.