A więc według tego filmu polska młodzież nic nie robi tylko niezależnie czy w na wsi czy w mieście czeka soboty i wybiera się na dyskoteki świecąc dupami i robi loda gdzie podanie,Nie przecze,ze istnieją tacy ludzie sam znam kilka galerianek oraz pozerów udających gangste itp,ale większość ludzi oświece was nie chodzi na dyski itp.Ja mam 21 lat i dwa razy byłem na dyskotece gdyż generalnie wole impry w gronie znajomych i na chacie gdzie jest lepszy klimat i w spokoju można palić buchy,pić piwo itp.Powiem także więcej czytam książki,chodzę normalnie do szkoły i nie chwale się matce ile to ja razy byłem na dyskotece,a tak apropos u mnie wstęp z tego co pamiętam to 20 zł,ale dokładnie nie orientuje się za bardzo gdyż rzadko bywam no i cała nocka to też kupę kasy trzeba mieć przy sobie więc skąd oni trzepią ten hajs skoro niby taka bieda w na wsiach.Przepraszam za błędy i ortografię.
myślę, że w tym filmie chodzi nie o to żeby pokazać, że w Polsce nie ma normalnej młodzieży ale, że są też takie miejsca gdzie psy dupami szczekają a młodzież nie ma żadnych perspektyw ;p i to jest najsmutniejsze w tym filmie, że mamy XXI wiek a są ciągle takie miejsca w Polsce ;)