PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=598657}
6,4 30 tys. ocen
6,4 10 1 30176
6,5 15 krytyków
Czekając na sobotę
powrót do forum filmu Czekając na sobotę

nikt nie ujeżdża poloneza, krowy i konie po drogach tez nie łażą
mocno spatrzony obraz na potrzeby filmu

Marcin_246

to dopiero musi być u Ciebie nudno ;) żartuję oczywiście

ocenił(a) film na 6
Marcin_246

Ale dopuszczasz do siebie myśl, że nie wszystkie wsie są takie jak twoja?

ocenił(a) film na 5
Marcin_246

Pewnie dlatego,że młodzi uciekli do większych miast lub większych osad,a zostały same babcie i dziadkowie?

Marcin_246

Przeszukałem gruntownie całą swoją wiedzę, pamięć, podświadomość, google i nie znalazłem słowa "spatrzony". Co to jest?
Może chodzi Ci o "spaczony"?

Burmistrz

Twoja wypowiedz duzo wniosla do oceny filmu i tego tematu. Kulturalny czlowiek nie wypomina bledow ortograficznych. Chyba ze jest nauczycielem jezyka polskiego i wlasnie przeprowadza dyktando...

kasiak1983

Przyganiał kocioł garnkowi...

ocenił(a) film na 7
kasiak1983

Tak, poprawia twój błąd więc jest głupi.

Borys1900

Wskaz mi prosze, moj blad ortograficzny.

Marcin_246

Wsie są specyficzne ,ale znacznie mniej tam procentowo patologicznych zachowan niż w miastach ,najgorsze są takie wsie co sie nazywaja malymi miasteczkami gdzie ludzie nie maja ziemii i jej nie uprawiają ,ani nie maja trzody i roboty nie ma dla nich. Tam jest najgorzej. Bylem raz w takim miejscu na imprezie i nie chce mi się nawet tego opisywać. Żal mi tych ludzi. Wielu z nich nie ma żadnych marzen ,ani zainteresowań. Tam po zmroku naje*ani w parku siedza wszyscy ,w każdym wieku od gimnazjum po emerytów.

ocenił(a) film na 6
Marcin_246

Co to znaczy "spatrzyć"?
Polonezów u was nie ujeżdżacie, ale edukacja chyba na podobnym poziomie.

Marcin_246

Znajdź najpierw słownik j. polskiego, a potem się wypowiadaj. Taka jest moja rada.