Czerwień rubinu

Rubinrot
2013
6,8 9,3 tys. ocen
6,8 10 1 9274
Czerwień rubinu
powrót do forum filmu Czerwień rubinu

Premiera PL 

ocenił(a) film na 10

Wie ktoś może kiedy ma być ? Bo marzec zbliża sie coraz szybciej a na temat premiery w naszym kraju ani słowa ! Wiem tylko , że 14.03.2013 ma wyjść w Niemczech , a kiedy w PL ?

wincio24

Właśnie też tego szukałam i nigdzie nie pisze. Mam nadzieję, że pojawi się w Polsce.

maryska14_

Na razie na znalazłam żadnej informacji o polskiej premierze. A w Rosji jest 14 marca 2013. ;p

ocenił(a) film na 10
Iluzjonistkaa

14.03 przypada w czwartek , więc w najlepszym wypadku wyjdzie w piątek 15.03 , ale to są moje przypuszczenia, bo nigdzie nie moge znalezc takiej informacji ;\

wincio24

Dowiedziałam się, że jeśli książka to bestseller i tak dobrze się sprzedawała w Polsce i ogólnie to na pewno będzie. Ale może wejść do polskich kin na przykład po roku a znając Polskę nie liczyłabym na szybką premierą. Zresztą napisy na pewno się pojawia bo jest masa ludzi, którzy lubią tłumaczyć a film można sobie ściągnąć i już ;P.

ocenił(a) film na 5
Iluzjonistkaa

Właśnie! Rosja ma już premierę a my jeszcze nie :(
Kto decyduje o tym czy film wejdzie u nas na ekrany ?

ocenił(a) film na 10
Kessie

nie mam pojęcia... ale ta osoba ma coś nie tak z głową , że jeszcze nie podała konkretnej informacji .

ocenił(a) film na 8
Iluzjonistkaa

Podobno premiera w Polsce ma być na jesień, choć są plotki, że może pojawić się już w lipcu.
Ale zgadzam się z koleżankami wyżej. Mnóstwo ludzi lubi tłumaczyć filmy i na pewno będzie można go ściągnąć :)
P.S. Przepraszam jeżeli kogoś zacytowałam :)