Mam dla Was dobra wiadomość. Pewnie większość z Was już wie ale nie zaszkodzi jak napiszę. A mianowicie, dowiedziałam się, że jeden z polskich dystrybutorów wykupił prawa do wyświetlenia Rubinrot. Co prawda nie ogłoszono tego jeszcze oficjalnie i dlatego nie znamy daty premiery. Za to smutna wiadomość jest taka, że najprawdopodobniej będziemy czekać aż do jesieni albo i dłużej na premierę. ;( Z trudem wytrzymałam ten rok i nastawiłam się już tak na tego 14 marca a tu taka niemiła niespodzianka, tylko dlatego, że ten głupi dystrybutor nie wykupił wcześniej tych praw. -,-'
Ale lepiej późno niż wcale. Skoro wytrzymałam już tak długo to pół roku dam jeszcze radę ;P.
Oooo nie, późno rzeczywiście :/ nie wiem czy wytrzymam, liczę, że pojawią się jakieś znośne kopie filmu w internecie.
taaa tylko bedzie trzeba sciagnac film chyba z angielskimi napisami, chociaz moze znajdzie sie dobra dusza, ktora przetlumaczy niemiecki na pl:) wszysc oczekujacy beda zachwyceni:) Zwaszcza ze fim bedzie juz niebawem!!!!
Myślę, że znajdzie się ktoś, kto się nad nami zlituje i przetłumaczy nam ten film jak wyjdzie :D
Jak będą napisy angielskie to będę "wniebowzięta", aczkolwiek myślę, że z niemieckiego na pl też ktoś się zlituje:)))
Też tak uważam. Wszędzie są fanatycy języka niemieckiego, więc może będzie im się chciało przetłumaczyć i wrzucić gdzieś do internetu ;D
A stamtąd to już bardzo chętnie ściągnę go sobie na komputer :D
Emmm... A wiecie, ze w Monachium premiera jest już 5 marca :D
I będą na niej aktorzy ;D
Tak właściwie to mam fajny prezent na imieniny :D
Tylko szkoda, że nie mogę go dostać >.<
Dzięki :D
Już czekam z niecierpliwością ;D
Nawet jak będzie po niemiecku to przeżyję - w końcu czytałam książkę. A chodzi też o to, żeby się napatrzeć na Gideona ;D
Już po. Ciekawe jakie są wrażenia. :D Jak tylko pojawi się w internecie, od razu ściągam, obojętnie czy z napisami czy nie i czy nagranie z kalkulatora czy oficjalny film. Wszystko mi jedno! :D
Również nie mogę się doczekać :)
Szkoda, że jeszcze nigdzie nie można go obejrzeć, ale na YT znalazłam filmik, w którym jest połączonych kilka fragmentów z "Rubinrot", ale niestety wszystko po niemiecku.
http://www.youtube.com/watch?v=ncqVhwM9OFo
A najlepsze są te filmclipy na których są dłuższe fragmenty. Niestety, też są po niemiecku ale znalazłam trzy z polskim tłumaczeniem:
www.youtube.com/watch?v=n-hjcnVfS6E - to jeden z nich. :)
Mam nadzieję, że dobrze przepisałam, bo mi nie chodzi lewy przycisk myszki, więc nie mogłam skopiować i wkleić. ;d
Film jest już na ekino, jak na razie z rosyjskim dubbingiem, nieciekawym obrazem i masakrycznym dźwiękiem :P
Film zajebisty :D
wiem bo mieszkam w Niemczech i byłam na premierze 14 marca, polecam iść do kina jak będzie w Polsce :)