4/10 to i tak max koncowka to poprostu amerykanska pospolitosc .. w naszej poliscji za samo pierdniecie poszli by posiedziec przynajmniej na kilkanascie godzinek a juz za ublizenia napewno :) hehe poprostu bracia sa rozchwytywani oh ah sa tacy slodcy kurwa .. porazka jednym słowem
przepraszam za ten chaotyczny wpis ale jestem swierzo po obejzeniu filmy i troszku kreci mi sie w glowie od tych banialuków.
Jak cie sie nie podobają takie filmy to idź sobie "M jak miłość" pooglądać. Bo wg. mnie film ma 10 /10 pkt.
A w naszej policji jest troszke inaczej niż ci sie wydaje. Policja sie tak boi działać w swoim zawodzie, że FRAJERA za pierdniecie owszem zamkną na kilka godzin, ale inne osoby (czyli typowe, że tak powiem "łobuzy z ulicy") robią sobie co chcą.
okey w/g Ciebie tak jest, a w/g mnie jest tak sa gusta i gusciki dla mnie bylo to poprostu zbytnio przesycone ochłapem szczególnia zbytnia pewnosc siebie na konc glownych bohaterów...
Zgadzam się z protonem, to naprawdę bardzo mało innowacyjne kino. Przyznałem 6/10, bo zabrakło mi czegoś zaskakującego (bardziej niż wątek z jednym z braci). No cóż, za dużo amerykańskiej patetyczności, co widać w zachowaniu bohaterów. Oprócz tego film jest przewidywalny, miejscami naiwny. To co mi się podobało to fabuła (po części) oraz ciekawe połączenie wątków, a także charyzmatyczne partnerki dwóch braci :P
jesli masz taki dobry gust jak filmy ktore masz w ulubionych to wszystko mowi o twoim guscie, nic dodac nic ujac
"Jak cie sie nie podobają takie filmy to idź sobie "M jak miłość" pooglądać."
Człowieku, 10 lat masz? Skąd takie teksty się biorą... Pełna zgoda z autorem tematu. Film zdecydowanie przeciętny. Nic poza tym.
Ten film był przewidywalny do bólu, nic nowego nie wniósł do kina, w wielu momentach nudny. Średniak zwykły, jest masa lepszych filmów akcji.
2/10, film tragedia, napięcie zerowe, nierealistyczny, dialogi do bani i Wahlberg gra tak sztucznie, że aż głowa boli. Nie dałem 1 bo przynajmniej dotrwałem do końca. Ktoś tu wyżej dał 10/10. Spoko, każdy ma swój gust ale porównajcie ten film do "Gorączki" Manna, w końcu oba to filmy sensacyjne. Heat bije ten film we wszystkim...
W 100% zgadzam sie z twoją opinią. Jest wiele lepszych filmów sensacyjnych lepszych od tego (chociażby jak już powiedziałeś "gorączka", ja dodał bym jeszcze że "święci z bostonu"). Ale każdy ma inny gust i trzeba to uszanować. Pozdro;)
Nie no z tymi "świętymi z bostonu" to żeś przesadził...i to ostro...a czterej bracia...hmm...o taki średniaczek 6/10
dlaczego przesadzil? wlasnie do "swietych z bostonu" mozna go porownywac! a 'goraczka'? 'goraczka' to rasowy dramat sensacyjny poruszajacy w znacznym stopniu problemy zyciowe gangstera i policjanta. w '4 braciach' takie problemy owszem sa, ale sa zepchniete na drugi plan - wazniejsze jest dobranie sie do tylkow paru gangsterow (co rowniez jest motorem akcji 'swietych z bostonu').
jesli ktos doszukuje sie podobienstw z 'goraczka', a nie widzi ich w przypadku 'swietych...' to nie dziwie sie, ze '4 bracia' sie nie podobalo
mnie podobalo sie przewaznie ze wzgledu na podobienstwo do 'swietych...' i bez jebania daje 10 i wrzucam w ulubione xD
LuBe
takie recenzje jak ..film tragedia, dialogi do bani itp. bzdury jakie wypisujesz to domena malolatow zreszta obecnie to plaga na tym portalu, w ulubionych masz taki krotko mowiac "bigos" a to ze masz tam rowniez wartosciowe(dobre) pozycje krytyka jeszcze z ciebie nie robi a z drugiej strony "papier" wszystko przyjmie(przezre)..., a film "Czterej bracia" jak dla mnie to niezle kino sensacyjne to co mial spelnic spelnil i napewno lepszy od "Dnia swira" bo tytul tego filmu mowi wszystko...
p.s
kiedys gdy internet nie byl dla kazdego ten portal byl niczego sobie ale gdy zostal opanowany przez malolatow ktorzy w prezencie na komunie dostali kompa zrobilo sie naprawde fajne bagno..
Weź mnie nawet nie rozmieszaj. Po jakiej kwestii stwierdziłeś ile mam lat? W każdym razie sie pomyliłeś. Co do bigosu to najlepiej sobie go ugotuj. Ja natomiast stwierdzam fakt. Masz słaby gust skoro uważasz ten film za "niezle kino sensacyjne"
niewiem proton albo jesteś hipokrytą, bo piszesz, że amerykańska pospolitość i wogóle film dno, a widzę w twoich ulubionych filmach k-pax, to dopiero dno, shit jakich mało i właśnie amerykański, a ten film czterej bracia jako sensacja był całkiem dobry, dobra kino sensacyjne, po drugie jakbyś chciał wiedzieć w USA jest całkowicie inne prawo niż w Europie, czy w Polsce..
Pierwsza rzecz: nie powiedziałbym, że to sensacja.
Druga rzecz: w USA owszem jest całkowicie inne prawo, ale nie wiesz nawet w jaki sposób...
to zrobie wg twojej wypowiedzi...sam jestes 4/10, nawet pisac nie umiesz, no i jestes ale ty pospolitość, sam teraz pewnie siedzisz i pierdzisz przynajmniej 10 lat i ubliżasz innym, jestes tez słodki - ale idiota, no i oczywiscie jestes porażka! na filmach sie nie znasz, wiec lepiej wróc do oglądania Krecika, bo pewnie dla ciebie ma wieksze przesłanie, ;)
Cisniesz na Czterech braci a Wanted dales 8/10? Glupszego filmu od Sciganych dawno nie widzialem. Film byl zalosny.
"koncowka to poprostu amerykanska pospolitosc" - To jaka wedlug ciebie jest koncowka Wanted?
"troszku kreci mi sie w glowie od tych banialuków." - Hahaha skoru to ci sie kreci w glowie od banialukow to nie wiem jak obejrzales Wanted do konca.
pocisnales chlopaka i od razu zmienil ocene z 8 na 3... po co takie osoby w ogole oddaja glosy
Nigdy tego nie pojmę.. Rozumiem, że są gusta i guściki ale zeby tej
produkcji dać 4 ? Pierwsze 10 minut filmu i już wiedziałem że będzie
dobry. A im dalej sie rozkręcał tym bardziej utwierdzałem się w tym
przekonaniu.Otrzymałem to na co się nastawiałem a nawet więcej. Jeszcze nie
wiem jak ocenie film, ale 8 w tym wypadku u mnie ma na bank ! Pozdrawiam