Byłam na tym filmie prawie 30 lat temu w kinie, kiedy nikt jeszcze nie chciał oglądać ruskich filmów (ja też) i się zakochałam w Igorze Staryginie, potem zawsze go w obsadzie szukałam, ale nigdy w żadnym filmie go nie widziałam. Może by ten film jakaś stacja telewizyjna powtórzyła, na przykład TVP Kultura w cyklu "kino rosyjskie". To jest naprawdę bardzo ładny film, do obejrzenia i do posłuchania. Mam nadzieję, że jakiś decydent to przeczyta i może gdzieś pogrzebie w archiwach TVP. Z góry dziękuję.
http://vod.onet.pl/d-artagnan-i-trzej-muszkieterowie,11935,serial.html
Można także tu. :)
Jezuuuuuuuu! Jak ja Ci dziękuję! To film z mojego dzieciństwa ,miałam zaledwie 6 latek jak leciał w TV,ale i tak pamiętam piosenkę "Pa-ra-pa-ra paradujemsja..." ! Stokrotne dzięki! :*********
Właśnie przeglądam i szukam też radzieckiej wersji "Anny Kareniny " i "Carskiego Kuriera" Uważam ,bowiem,że tylko rosjanie potrafią oddać ten klimat w pełni! Amerykańskie wersje są niezłe ale (z całym szacunkiem) czegoś im brakuje...Dziękuję i pozdrawiam! ;)
Przypadkiem na to trafiłam i obejrzałam (niestety tylko część drugą - o spinkach). Zmiażdżył mnie Buckingham śpiewający po rosyjsku z angielskim "r" cuuudne!