5,2 5,6 tys. ocen
5,2 10 1 5645
D.E.B.S.
powrót do forum filmu D.E.B.S.

Czemu?

ocenił(a) film na 2

Proszę o wytłumaczenie: Czemu ten film ma tak wysoką średnią? Tylko dlatego że fajne
dupy grały? Ciekawy wyznacznik gustu filmowego.

Takiej szmiry dawno nie widziałem a od face palmów użytych podczas oglądania tego filmu
boli mnie twarz.

ocenił(a) film na 1
Xedrios

Fajne dupy były :D. 1/10

besiedem

Wcale nie taka fajne, może z kilkoma wyjątkami...

ocenił(a) film na 2
Xedrios

No cóż niektórym zostają tylko marzenia XD.Chociarz jakby na to spojrzec to z tego sklada sie świat Hollywoodu.
http://www.youtube.com/watch?v=DbYtqAWDF2U

ocenił(a) film na 4
Gunshine

No cóż, może to i jest szmira, ale mało to szmir teraz wychodzi? Fabuła tego filmu jest żałosna, koncepcja no i w ogóle wszystko, ale właśnie to że ten film jest tak żałosny, sprawia że jest w sumie śmieszny(głupie, ale prawdziwe). Co do fajnych dup, ciężko mi oceniać bo jestem dziewczyną, ale zachwyciłam się Jordaną. Fabuła jaka jest taka jest, ale chociaż dla niej warto obejrzeć ten film :)

użytkownik usunięty
Xedrios

nie wytrzymałam nawet godziny, film za przeproszeniem do dupy DOSŁOWNIE

ocenił(a) film na 1
Xedrios

żenujący film, popieram przedmówców:)

ocenił(a) film na 1
Xedrios

haha uśmiałem się ;P czemu aż 2 ?

ocenił(a) film na 10
Xedrios

młodzież w Polsce, pokolenie JP2, fascynujące się Hansem Klosem i Wiedźminem, jak widać 20 lat w tyle za zachodem :))))) nakręćmy film o Waszych żenujących komentarzach, to byłaby komedia lepsza niż Bruno :)))))

ocenił(a) film na 2
koovall

Taki tekst napisany przez kogoś kto ocenia gnioty tak wysoko mogę uznać tylko jako prowokację albo komplement.
Jaram się.

ocenił(a) film na 10
Xedrios

dla fana Tytanów tylko komplementy, i jeszcze tak na marginesie dziwne przyzwyczajenie do oglądania gówna po zrobieniu, a porównanie tego do filmów to chyba tylko nawyki z szatni tytanów :)))

ocenił(a) film na 2
koovall

jaka fabula to tyyyle.... film jakis taki hmm amatorski.? nic ciekawego i sensownego w tym. jak ona mogla uciec z tej restauracji czy co to bylo, jak bylo tyle agentow i te cale debki, a przeciez rzucila tylko granata ktory zrobil wybuch na jakies 4 metry szerokosci.? wszyscy spier.dolili LOL myslalam ze zrobi jakis fajny myk a tu lipa :D i bylo strasznie duzo takich lipnych scenek haha , beznadzieja xd

Xedrios

Popieram.To jest takie gówniane,że bebechy bolą przez tydzień.

ocenił(a) film na 4
maIinowa

Film dla niemyślących nastolatek;) A Diamencik całkiem całkiem:D

Xedrios

Ja wybieram takie filmy, bo na nich nie trzeba myśleć, a po całym daniu pracy takie mi sie najlepiej ogląda. Nie uważam ze jest to aktorstwo najwyższych lotów, ale chce żeby mi się mózg wyłączył ;)

ocenił(a) film na 2
Xedrios

Właśnie dlatego, niestety.

ocenił(a) film na 8
Xedrios

to jest jeden z moich ulubionych filmów, ze względu na tematykę, jest wiele podobno dobrych filmów które mnie bardzo nudziły. Chodzi o gust, stąd ta średnia.