Dar

The Gift
2015
6,5 37 tys. ocen
6,5 10 1 36908
7,0 30 krytyków
Dar
powrót do forum filmu Dar

the gift 8/10

ocenił(a) film na 8

Bardzo dobry, solidny triller, swietnie skonstruowany watek, zwlaszcza zakonczenie.
W tym filmie sa 3 perelki, dwa momenty (piesek i prysznic aby nie spojlerowac), po ktorych w calym kinie bylo slychac glosny, nerwowy smiech....tak, nawet dwie dziewczyny przede mna musialy isc do toalety bo rozlaly cole.
Tak wiec te dwa momenty sa naprawde bezcenne. No i trzeci...zakonczenie, naprawde udane.
Film z inteligentnie zbudowa fabula, troche sie ciagnie momentami, troche przewidywalny ale dajacy satysfakcje po obejrzeniu.
Dla milosnikow dobrych thrillerow....polecam

ocenił(a) film na 9
dabram17

Ciesz się że było słychać śmiech innych. Ja byłem sam na sali, co dodawało sporo grozy.

ocenił(a) film na 8
TomekNN64

hahaha, wyobrazam sobie byc samemu w takim momencie. Ten smiech to tylko wynik tego ze ludzie sie smiali z siebie samych, bo widac jak polowa sali podskoczyla na krzeslach. Ja generalnie nie boje sie horrorow czy takich wlasnie thrillerowych scen, ale musze przyznac ze wstrzasnelo mna dwa razy ... w tych dwoch momentach, swietnie zrealizowane sceny, niby nic a... czlowiek skacze na siedzeniu jak pchla...

ocenił(a) film na 8
dabram17

W kinie nawet na fantasy można podskoczyć,bo głośniość jest bardzo spora :D

ocenił(a) film na 7
Milka124

A u nas ocena już 6,7 co się dzieje z tym społeczeństwem, wiecznie mamy niższe oceny o przynajmniej jeden pynkt % w stosunku do innych krajów.

ocenił(a) film na 7
Maverick0069

Bo krytyczny i wymagający z nas naród :D

Film oglądało się przyjemnie, ja podskoczyłam tylko raz (piesek). Zakończenie nie do końca takie, jakiego chciałam/spodziewałam się, ale nie zepsuło mi wrażenia :) Grunt, że nie żałuję tych 18zł wydanych na bilet :D