Bardzo dobry, solidny triller, swietnie skonstruowany watek, zwlaszcza zakonczenie.
W tym filmie sa 3 perelki, dwa momenty (piesek i prysznic aby nie spojlerowac), po ktorych w calym kinie bylo slychac glosny, nerwowy smiech....tak, nawet dwie dziewczyny przede mna musialy isc do toalety bo rozlaly cole.
Tak wiec te dwa momenty sa naprawde bezcenne. No i trzeci...zakonczenie, naprawde udane.
Film z inteligentnie zbudowa fabula, troche sie ciagnie momentami, troche przewidywalny ale dajacy satysfakcje po obejrzeniu.
Dla milosnikow dobrych thrillerow....polecam
Ciesz się że było słychać śmiech innych. Ja byłem sam na sali, co dodawało sporo grozy.
hahaha, wyobrazam sobie byc samemu w takim momencie. Ten smiech to tylko wynik tego ze ludzie sie smiali z siebie samych, bo widac jak polowa sali podskoczyla na krzeslach. Ja generalnie nie boje sie horrorow czy takich wlasnie thrillerowych scen, ale musze przyznac ze wstrzasnelo mna dwa razy ... w tych dwoch momentach, swietnie zrealizowane sceny, niby nic a... czlowiek skacze na siedzeniu jak pchla...
A u nas ocena już 6,7 co się dzieje z tym społeczeństwem, wiecznie mamy niższe oceny o przynajmniej jeden pynkt % w stosunku do innych krajów.