Dary Anioła: Miasto kości

The Mortal Instruments: City of Bones
2013
6,5 95 tys. ocen
6,5 10 1 94569
4,2 9 krytyków
Dary Anioła: Miasto kości
powrót do forum filmu Dary Anioła: Miasto kości

nareszcie. ^^

użytkownik usunięty

nareszcie jakieś wieści ! ;D seria jest boska i już nie mogę sie doczekać, aż będzie więcej inforamcji na temat filmu. Np. kto w nim zagra, kto go wyreżyseruje itp.
Jeśli ktoś będzie miał jakieś inforamcje o tym to niech wrzuca tutaj :D
szkoda, że trzeba czekać do 2012 roku ;/;/
a wy czytaliście ? jak wam sie podobała ? kogo byście widzieli w obsadzie ?
piszcie ... ;)

Nie wiedziałam gdzie mam napisać o tym czego się właśnie dowiedziałam, więc piszę tutaj :) Po przeczytaniu tego wpisu http://www.cityofbonesmovie.com/2011/12/cassandra-clare-interview-shares-both-mo vie-updates/ wnioskuję, że "Clockwork Prince" także doczeka się ekranizacji :D Czy tylko mam omamy, bo już oczy mi się "kleją"...? :P

ocenił(a) film na 6
gabry886

Stwierdziłam, że powinnam się w końcu udzielić :)
Tak dobrze przeczytałaś :D pracują teraz nad scenariuszem. A jeśli chodzi o informacje z tej strony, to zrozumiałam, że robią rewrite (czyli ponowne napisanie) scenariusza (DM), bo ominięto wiele ważnych wątków ( chyba nawet całą postać Magnusa). W takim tempie, chyba się nie wyrobią na przyszły rok. Wszystko tutaj jest na ten temat: http://www.cityofbonesmovie.com/2011/12/update-mortal-instruments-movie-had-reas on-to-delay-according-to-cassie-clare/

anifanka

Ja także na tego posta trafiłam i pytam się: Jak można pominąć główne wątki i Magnusa? :/ Ok, niech piszą scenariusz jeszcze raz, byleby tym razem nie pominęli najważniejszych wątków, tym lepiej dla fanów książki :D A tak w ogóle ciekawe czego w scenariuszu zabrakło :P W takim tempie to do 2015 się nie wyrobią mimo iż przewiduję premierę na początek 2013 :D Z obsady tylko 2 aktorów, a gdzie reszta? W lutym mają już kręcić!!

ocenił(a) film na 6
gabry886

Dobrze, że piszą ponownie ten scenariusz, Magnus musi tam być! :D Było coś, że pewnie premiera filmu będzie wiosna/lato 2013 (Ale to już po końcu świata więc jak? :D ) Nie wiem ja oni sobie to wyobrażają, ciągle nic nie wiadomo o tych ważnych postaciach, a one już powinny zostać wybrane.