PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=760429}
7,5 186 tys. ocen
7,5 10 1 185800
6,2 67 krytyków
Deadpool 2
powrót do forum filmu Deadpool 2

Czas na sequel! W roli głównej Deadpool.

Po przeżyciu wypadku oszpecony superbohater stara się odzyskać swoją pasję do życia podróżując po świecie I walcząc z przestępcami.

Główną rolę gra oczywiście Ryan Reynolds, który wciela się w postać Deadpoola. I jak zawsze zrobił to najlepiej. Był najlepzy pod względem aktorskim. Wprowadzał dużo śmiechu, ale był I też poważny, jednakże było jeszcze widać w nim śmieszka. Też dali sobie radę Josh Brolin I Zazie Beetz (mam nadzieję, że zobaczę ją jeszcze w niejednym filmie)

W ogóle film ,,Deadpool" z 2016 był pierwszym filmem Marvela z kategorią R. Rok później twórcy dostarczyli nam ,,Logana", też z kategorią R, więc tak naprawdę to Deadpool to zapoczątkował.

Moje oczekiwania względem dwójki były dość wysokie, jednakże film spełnił co do jednego. Był nawet nieco lepszy od pierwszej części.

Cała ta fabuła filmu była ciekawa. Twórcy dostarczyli widzom to na co czeka każdy fan, nie tylko ,,Deadpoola". Fajnie była poprowadzona akcja projektu.

Jak dla mnie, jest to 9 gwiazdek na 10. Świetnie się bawiłem I naprawdę gorąco zachęcam obejrzeć ,,Deadpoola 2".