PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=760429}
7,5 186 tys. ocen
7,5 10 1 185800
6,2 67 krytyków
Deadpool 2
powrót do forum filmu Deadpool 2

Byłem, widziałem i jestem rozczarowany. 1 część jak dla mnie super, natomiast 2 wrażenia na mnie nie zrobiła, ot kilka śmiesznych tekstów i tyle. Jest to oczywiście tylko moje zdanie i oczywiście każdy ma prawo do swojego. Gdyby nie scena po napisach (pierwszych) byłoby jeszcze słabiej. Jak dla mnie numer 1 to nadal Strażnicy Galaktyki 1&2

piti82

Chyba jestem jednym z niewielu, dla których 1 część była średnia, za to druga jest genialna :D

lipa_na_filmwebie

Ok, rozumiem i szanuję, każdy ma prawo do swojego zdania...;)

piti_82

ot żarty z drugiej części bardziej do mnie trafiają

użytkownik usunięty
piti82

Smutne jest to, że przy każdej niepochlebnej opinii należy 5 razy podkreślać, że jest to subiektywna opinia i każdy ma prawo do swojego zdania. Mi się pierwsza część bardzo podobała. Co do dwójki, uważam że była porażająco beznadziejna i zostałem za to wyzwany od jełopów i cebuli na tym forum. Poziom kultury i nienawiści przekracza wszelkie granice.

ocenił(a) film na 6

Też uważam, to smutne bo przecież każdy ma inny gust i preferencje no ale tak to jest, że nigdy nie wiesz kto obrzuci Cię błotem za to, że masz inne zdanie...takie czasy, chamstwa coraz więcej

Tu raczej nie chodzi o to, że film ci się nie podobał. Po prostu wystawiłeś kontrowersyjną ocenę. Jest masa gniotów np. produkcje Asylum które zasługują na 1/10. Na pewno nie należy do nich Deadpool chociażby ze względu na aspekty techniczne.

użytkownik usunięty
bartoszcyc8

Jeżeli film totalnie mi się nie spodobał i po kilku minutach patrzyłem na zegarek myśląc kiedy się skończy, to w mojej ocenie zasłużył na 1 gwiazdkę. Powiedzmy sobie szczerze. Jest to film czysto rozrywkowy i komercyjny, epatujący humorem średnich lotów (jeśli ktoś się z tym nie zgadza, to ciekaw jestem czy przy rodzinnym obiedzie żartuje sobie pokazując np. wszystkim ,,faki''). Tak czy owak nic nie uprawnia do takiego chamstwa. Jest wolność słowa i opinie mogą różnić się o 100%, ale obrażanie na podstawie opinii o czysto komercyjnym filmie to już przesada.