WRAŻENIA TUZ PO SEANSIE PRZEDPREMIEROWYM W CINEMA 3D. Otóz film w pełni spełnił moje oczekiwania, które to tak długo juz hodowałem w sobie. Film jest ewidentnie dopieszczony pod wieloma względami. Więcej bardzo dobrze zmontowanej akcji. Ciut bardziej złożona fabuła. Dużo metakomentarzy jak i nawiązań do innych filmów, jest to wręcz motyw przewodni wypowiedzi Deadpoola. Tych aluzji w filmie jest naprawdę cholernie dużo. Napewno obejrzę film jeszcze raz by móc więcej ich zarejestrować w pamięci. Juggernaut się pojawia i oczywiście jest zrobiony znacznie lepiej niż w X-MEN 3 - OSTATNI BASTION.
Ponadto film faktycznie ma więcej deadpoolowego humoru i zawiera zauważalnie więcej brutalnośći. Bohaterowie asystujący Deadpoolowi w misji naprawdę odwalają kawał profesjonalnej roboty w szczegolności Domino i Cable, nawet Colossus zdaje się już być mniej lamusowaty. Ani przez chwile nie czułem,że Cable i Domino to postacie stanowiące jedynie dodatek do Deadpoola. W FILMIE MAMY DRUGIEGO DEADPOOLA,ALE O CO DOKŁADNIE CHODZI TO JUŻ ZOBACZYCIE SAMI W FILMIE HEHE.
Zgadzam się z wszystkim co napisałeś. Jedynie z tym humorem jak dla mnie 2-3 razy to tak na siłę wrzucili. Ogólnie fajna komedia, choć większość żartów mnie nie smieszyło.Dostalem jednak to co chciałem, wypas akcja i efekty, Domino cud miód, PS. Za żartowali sobie z całej sali kinowej jeśli chodzi o sceny po napisach heh zobaczycie sami ;)
ok, dobra. zdecydowanie narobiłeś mi jeszcze większego apetytu na ten film :D odliczam z niecierpliwością sekundy do swojego seansu.
pozdrawiam ;)