PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=657816}
4,2 242  oceny
4,2 10 1 242
Death Do Us Part
powrót do forum filmu Death Do Us Part

Co za dno

ocenił(a) film na 2

Biorąc się za ten film nie oczekiwałam zbyt wiele, ale mimo wszystko spodziewałam się ,że będzie
może kilka dobrych zwrotów akcji, natomiast to co zobaczyłam to jakieś nieporozumienie...Pojawił
się typowo amerykański akcent w stylu ,,grupka znajomych wyjeżdża...blablabla...nie spodziewają
się jednak,że to będzie koszmar...blablabla''. Oczywiście jest grupka znajomych, oczywiście jest
motyw ,,zaliczania'', oczywiście grupka znajomych wykrusza się jeden po drugim w zaplanowanej
kolejności... No ale koniec filmu to po prostu wisienka na torcie! Typiara z 2 minuty wali kamieniem
drugą aż tamta padnie,a w tle co? Radosna,optymistyczna pioseneczka w wykonaniu jakiegoś
chórku! I zaraz po niej jeszcze lepsza(po zabiciu policjanta) xd
Omijać!

ocenił(a) film na 6
exotyczna

Walisz streszczeniem po oczach. Czemu spoilera nie zaznaczyłaś?

ocenił(a) film na 2
wmbco

Każdy robi co uważa za słuszne. Nie moja wina, że opisanie 3 wątków,( z czego 2 wynikają z opisu filmu) to streszczenie, bo autor filmu nie był w stanie zaskoczyć czymś widza. Nie uważam żeby spoiler był tu potrzebny bo to nie jest film, który każdy chciałby obejrzeć, pokusić się o jego obejrzenie można tylko i wyłącznie z nudy... tak jak w moim przypadku. Nie lepiej ludzi ostrzec przed tym czymś ? Zaoszczędzą swój czas i może znajdą jakiś inny ciekawszy film , który warto obejrzeć. Wiem, że nie zawsze ocena na filmwebie jest adekwatna do filmu i często zasługuje on na więcej albo mniej ,ale w tym przypadku jest wprost idealna.

exotyczna

To nie był świetny film i schemat gonił schemat. Odniosłem wrażenie, że poza Emilie Ullerup nikomu się chyba nie chciało grać bo patrząc na cv aktorów powinno być znacznie lepiej. Dziwi to jeszcze bardziej bo odtwórcy dwóch głównych ról sami wyprodukowali ten film, czyli projekt z pasji. Nie zgodzę się jednak z surową oceną. Końcówka wyrolowała mnie po całości. Przyznaję, że podejrzewałem kto jest zabójcą, ale w pewnej scenie tuż przed końcem zostałem skutecznie oszukany. Brawa dla twórców za ten patent i za genialną końcówkę. Muzyczka moim zdaniem pasuje idealnie, właśnie dlatego że to taki chichot losu, nietypowa końcówka to i nietypowa muzyczka. Nie chcę tu spoilerować, ale za to jak antagonista załatwił hmm protagonistę pokochałem ten film. Całe nudnawe i bezpłciowe 80 minut poszło w niepamięć. Rozbieg i kop z wyskoku na plery. Coś wspaniałego ;) Kupuję dvd i będę oglądał wyłącznie ostatnie 10 minut!