PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609767}
6,1 14 tys. ocen
6,1 10 1 13866
6,5 4 krytyków
Death Race: Inferno
powrót do forum filmu Death Race: Inferno

???

ocenił(a) film na 7

I oczym będzie 3 będą się samolotami ścigać?

Vitek85xxx

Wydarzenia będą się działy między częścią pierwszą, która byłą częścią drugą, a ta drugą częścią która byłą pierwszą częścią filmu, a dokładnie w innej czasoprzestrzeni , inny wymiar, statki kosmiczne i wyścigi po galaktyce, Mr. Frankenstain dostanie meserszmita i będzie napier... w murzynów ;/

ocenił(a) film na 7
UPADLY_WIDZ

Brzmi logicznie:)))))

ocenił(a) film na 4
Vitek85xxx

Kurde szkoda mogliby się ścigać lokomotywami...zmarnowany potencjał:P

WujekChu1ek

Balonami byloby lepiej.

ocenił(a) film na 4
Eth

Balony owszem, ale musiały być silnikiem jonowym dla podniesienia potencjału filmu:P

WujekChu1ek

najlepiej to by było jakby sobie przełaj przebiegli. Dla urozmaicenia, żeby nie było, że nudny film, mogliby strzelać do kibiców z pistoletów na kulki, albo rzucać się śnieżkami w lecie.. Ciekawe tylko czy będzie to (o ile) tak samo denny film jak druga część czy już coś lepszego

Patrynio

O co Wam chodzi? Czy takie pytanie są przy 10 części Rockiego w jakim stylu będa walczyć lub 80 starciu z nieumarłymi w Resident Evil? Wiadomo iż seria to seria i sednem filmu będzie pare minut wyściugu i strzelanki w płyty pancerne aut, trochę półnagich lasek i koleś w masce. Do tego dobra muzyka i pewnie na przemian dobre i cholerne złe dobranie aktorów do poszczególnych ról. Ot tyle ktoś lubi się odprezyć przy takim kinie = ogląda, jeśli nie to po co wchodzi na stronę tego filmu i marnuje swój drogocenny czas? :}

ocenił(a) film na 4
Patrynio

@Patrynio a nie lepiej głaskanie się głowach na czas i bieg przez pole minowe na waleta:P film wtedy zyskał by na fabule trochę.
@Gothfryd jeżeli podoba ci się takie kino to współczuje, nie chcę negować twojego gustu ale druga część była najzwyczajniej słaba... 3 zobaczę, ale z przymrużeniem oka..

WujekChu1ek

Wujek przeczytaj mój post jeszcze raz, ufam iż wyłuszczysz wtedy ironię jaką tam zawarłem do tego typu produkcji :}

ocenił(a) film na 4
Gothfryd

ok wybacz:P

UPADLY_WIDZ

Mnie się podoba taka wizja. Ej, to może sami nakręćmy 4 część;p Skoro COŚ takiego oglądało przynajmniej 3.761 osób, bo oddali głosy na filmwebie, to może naszą produkcję też ktoś obejrzy. A pomysł z balonami też niczego sobie;)
hehe, a mówiąc zupełnie serio, druga część to pomyłka.