PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609767}
6,1 14 tys. ocen
6,1 10 1 13869
6,5 2 krytyków
Death Race: Inferno
powrót do forum filmu Death Race: Inferno

W moim odczuciu „3” dużo słabsza od jedynki i to pod każdym względem, jedyne co film broni od totalnej klapy to jego finalne rozstrzygnięcie. Muszę przyznać, iż pomysł na końcówkę zaskoczył mnie bardzo pozytywnie. Jednak obraz nie zasłużył na więcej, aniżeli na 4. w skali do 10.

ocenił(a) film na 4
robben76

Ja jeszcze zastanawiam się jaką dać ocenę, ale przyznam, że ilość logicznych błędów była w nim tak porażająca, że momentami mnie odpychała. Walki były pseudo dynamiczne, bo były szybkie najazdy kamery ale o dziwo to wyglądało jakby wycinali klatki odpowiedzialne za uderzenia, a zostawiali tylko rozpoczęcie i końcowy efekt. Sama logika wyścigów, zbieranie broni po to by jej nie używać, tylko dojechać do mety było przeginaniem. Zakończenie mogło się podobać, ale tak dla jasności, dlaczego po prostu nie posłał wszystkich rakiet skoro jedna nie dała rady? Nie wiem jaką dam ocenę, ale część pierwsza była dużo, dużo lepsza.

ocenił(a) film na 7
Lordnar

Film był dobry jak pozostałe części. :)
Choć 1 była lepsza, ale np. do części 2 ta część 3 bardziej mi się podobała. :) Ja daję ocenę 8/10. :)