8,1 26 tys. ocen
8,1 10 1 26017
7,9 21 krytyków
Dekalog X
powrót do forum filmu Dekalog X

Lubaszenko ma charakterystyczny głos, a nie wychwyciłem go w Dekalogu X. Tomek...który to był?

Neshir

A, no bo widzisz, Corsito, to troche jednak tak ciót nieco jakby zagmanwane jest :)

Se zobacz jeszcze ros dziesiontke, to może Tomka na chwile gdzieś zobaczysz? (nie koniecznie mósi on mówić). S kolei w ,,ósemce'' jest Bronek Pawlik - filatelista, ojciec Szczóra i Zamachowskiego s dzieiontki, to sie tak ładnie czasami łonczy, bo blokowisko to samo.

Kieślowski kiedyś gadał, by DEKALOG oglondnonć se tak na ras. To jak ostatnim razem oglondałem, to w 2 dni 10 częsci póścilęm i rzeczywiście: widać nieco więcej!

Pozdro dla fanów KK

ocenił(a) film na 10
Neshir

52min i 10 sekund. Scena na poczcie. Lubaszenko -Tomek sprzedaje znaczek Szturowi (Pocztowiec) Tak mi sie zdaje, poprawcie mnie jesli się myle:)

użytkownik usunięty
Dybuk

Tomek to postać z Dekalogu VI oraz z Krótkiego filmu o miłości i w tej części tenże Tomek pojawia się jako pracownik poczty oczywiście i sprzedaje trzy znaczki postaci granej przez Stuhra.

użytkownik usunięty
Neshir

I mówi! Widocznie nie dokładnie oglądałeś/aś, na początku słychać jakby jego głos był podkładany przez innego aktora, ale potem łatwo go już rozpoznać.