Ok, jestem pierwszy co do tego opisu. Co moge napisac o animacji studia ktore widze poraz pierwszy w swoim życiu. FATHOM. Hmmm, widzialem trailer. Niewiem Kto wymyslil ta historyjke ale w czesci jest sympatyczna bo Ciekawie zrobiona i pomyslana, świat baśniowy, dosyc interesujący. Fabula standardowa jakby jakas troja. Chlopak zakochany w lasce ze skrzydelkami, ona znika i mamy Helene Trojańską ( wojna z powodu kobiety) nio i romansik, troche glupkowaty standardowy przyjaciel. Pomysł moim zdaniem wypalony do granic miożliwości. sama Animacja..Haha, jak nato patrze to jakby animacja Gry. To jest niedojrzałe, sztuczne i napewno mistrzom z PIXARA czy DREAMWORKSa NIE DORÓWNUJE DO PIĘT! moze komuś sie spodoba ale ja, haha ale ja jestem na NIE!
No wiesz, nie wszyscy mają budżet jak Disney czy DreamWorks, żeby film za krocie zrobić.
a mi sie ta animacja podobala tylko szkoda ze tworcy za wszelka cene chcieli zrobic bajke dla dzieci.gdyby zrobili to w stylu beowulfa tylko bez takiej przemocy jak tam mysle ze film odbil by sie wiekszym echem w naszym kraju.