PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=105617}

Delgo

2008
5,4 1,2 tys. ocen
5,4 10 1 1199
Delgo
powrót do forum filmu Delgo

Ok, jestem pierwszy co do tego opisu. Co moge napisac o animacji studia ktore widze poraz pierwszy w swoim życiu. FATHOM. Hmmm, widzialem trailer. Niewiem Kto wymyslil ta historyjke ale w czesci jest sympatyczna bo Ciekawie zrobiona i pomyslana, świat baśniowy, dosyc interesujący. Fabula standardowa jakby jakas troja. Chlopak zakochany w lasce ze skrzydelkami, ona znika i mamy Helene Trojańską ( wojna z powodu kobiety) nio i romansik, troche glupkowaty standardowy przyjaciel. Pomysł moim zdaniem wypalony do granic miożliwości. sama Animacja..Haha, jak nato patrze to jakby animacja Gry. To jest niedojrzałe, sztuczne i napewno mistrzom z PIXARA czy DREAMWORKSa NIE DORÓWNUJE DO PIĘT! moze komuś sie spodoba ale ja, haha ale ja jestem na NIE!

ocenił(a) film na 4
CINEMANIAC_5_5

No wiesz, nie wszyscy mają budżet jak Disney czy DreamWorks, żeby film za krocie zrobić.

ocenił(a) film na 8
CINEMANIAC_5_5

a mi sie ta animacja podobala tylko szkoda ze tworcy za wszelka cene chcieli zrobic bajke dla dzieci.gdyby zrobili to w stylu beowulfa tylko bez takiej przemocy jak tam mysle ze film odbil by sie wiekszym echem w naszym kraju.

ocenił(a) film na 6
rafal394

Graficznie na pewno prezentuje się dużo słabiej niż większość dzisiejszych animacji (zwłaszcza tych od Pixara czy Dreamworks), fabuła jest oklepana, ale co z tego. Mimo wszystko ogląda się to dość przyjemnie, nic specjalnego, ale też nic bardzo słabego. Dla mnie to 6/10.