Demoniczny wiatr

Demon Wind
1990
4,9 614  ocen
4,9 10 1 614
7,0 2 krytyków
Demoniczny wiatr
powrót do forum filmu Demoniczny wiatr

Hej .

Horror oglądałam kilkanaście lat temu z lektorem , niestety byłam zbyt młoda i nie rozumiałam o co chodziło z Rodziną i ogólnie z farmą . Teraz obejrzałam film na youtube bez lektora ale nie znam na tyle dobrze angielskiego by zrozumieć , z tego co wiem to Ta Babcia stworzyła siedem noży niszczących te demony jednak pięć z nic zaginęło .

ocenił(a) film na 10
Dzyn83

Jak by czesc 2 byla dobrze zrobiona to zyski beda ,proponuje,zeby zagrali ci sami aktorzy,ktorzy przezyli czesc 1

ocenił(a) film na 6
maciek27

Tylko że Ci Aktorzy są już starsi a Niektórzy nawet bardzo , tak więc mała Linda byłaby starą Lindą ( nie wiem ile Ta Kobieta ma już lat )

ocenił(a) film na 10
Dzyn83

mozna odmlodzic aktorow,teraz jest dobra technika,pozatym mala Linda byla demonem

ocenił(a) film na 6
maciek27

Ale była małym demonem a teraz by zagrała starego demona , musieliby znaleźć Dziewczynkę dokładnie w wieku małej Lindy bo demony się nie starzeją .

Zadbano o każdy detal demonizmu w tym filmie , tak jakby kręcił go satanista albo Ktoś Kto wie na czym polega lucyferianizm .

ocenił(a) film na 10
Dzyn83

da sie znalezc kogos podobnego lub odmlodzic aktorke do filmu czesc 2 moglaby dobra byc jak by byl kumaty rezyser

ocenił(a) film na 6
maciek27

Taki George Romero , chociaż On bardziej kręci horrory z zombie .

Ja bym nie chciała drugiej części , taka niewyjaśniona pierwsza część jest fajniejsza :)

ocenił(a) film na 10
Dzyn83

romero nie bo jego zombie nie byly straszne,moglby byc ten sam rezyser,czesc 2 tez moglaby byc niewyjasniona

ocenił(a) film na 6
maciek27

O ile jeszcze żyje .

ocenił(a) film na 10
Dzyn83

polecam