5,2 1,7 tys. ocen
5,2 10 1 1658
Devil's Playground
powrót do forum filmu Devil's Playground

Gościu wychodzi z więzienia, kumplowi zwierza się że nie widział się z laską od czasu jak go zamknęli , czyli od 10 miesięcy, a ona mu nagle wyskakuje że jest w ciąży. Cosik się tu kupy nie trzyma albo coś przeoczyłem:)

key_jay

Może na widzenie przychodziła :D

ocenił(a) film na 7
key_jay

A kto powiedzial, ze jest z nim w ciazy?

Zetar

no właśnie

key_jay

no tak, mogła przecież "jeść chleb" z innej piekarni:) o tym nie pomyślałem

ocenił(a) film na 4
key_jay

No jest to niezła wpadka filmu. Joe mówi do Cole'a że to jego dziecko .

ocenił(a) film na 6
method_2

Wg mnie planuja kolejna czesc (jak w residencie) i kolejna czesc cos wyjasni.. Ale nie wiem czy bym ogladal..

ocenił(a) film na 4
key_jay

pacz, a mnie to umknęło. Faktycznie on mówi, że to jego dziecko więc to czysty absurd. Chyba, że dziecko mutant rośnie dłużej :-D

ocenił(a) film na 6
key_jay

Na jakiej podstawie możecie sądzić jak długo siedział w areszcie? I skąd te 10 miesięcy? W filmie jest tylko tyle, że zmiany zaczęły następować po 1 miesiącu od rozpoczęcia prób z lekiem i od tego momentu rozpoczyna się akcja, a ona się wyprowadziła z mieszkania 2 miesiące wcześniej. Wniosek jest taki, że gościu siedział co najmniej 2 miechy, ale nigdzie nie jest powiedziane jak długo siedział. Poza tym jest on jeszcze przed rozprawą i ma nadal stłuczone ramie, które ma być argumentem w sądzie. To wszystko wskazuje, że siedział stosunkowo krótko, więc mógł zrobić dziecko, a nic nie wskazuje, że siedział 10 miesięcy!

ocenił(a) film na 6
panamank

Twoje wytłumaczenie bardzo trzyma się kupy, ale też pamiętam, że Joe wspominał o 10 miesiącach pobytu w areszcie. W trakcie oglądania filmu kompletnie nie powiązałem tego z ramieniem (sic!) a chyba powinno być już zagojone.

panamank

W filmie Cole na pewno mówi że siedział 10 miesięcy (wczoraj oglądałem) ale to 10 miesięcy może być sprzed kilku lat, jakaś jego dawna przeszłość. A za zastrzelenie tego chłopaka mógł siedzieć teraz, właśnie jakieś 1 czy 2 miesiące. Między innymi to stłuczone ramię które po 10 miesiącach powinno się "naprawić". Także jeżeli jest tak jak myślę to wszystko jest ok.