4,4 9,7 tys. ocen
4,4 10 1 9725
3,9 10 krytyków
Diabeł
powrót do forum filmu Diabeł

O co wam w ogóle chodzi? Nie oglądaliście z góry ocenianie?! To może być fajny film... Już naprawdę mam trochę dość komentarzy z zbędnym hejtem co to już nawet nie jest modne, ale, że co rudy? Z south parku jesteście?

ocenił(a) film na 1
Kijey

Nie jest fajny… to gowno i straciłem dwie godziny życia. Reklamy przed filmem były lepsze.

Lestko008

Bardzo mnie to cieszy że film ci sie nie podobał,już nie chodz do kina na Polskie filmy,dla mnie film bardzo dobry ludzie wychodzili z kina i mówili że im się podobał.

ocenił(a) film na 1
piotrek326292

Ale co tam mogło się podobać? Serial idź przodem bracie jest zajebisty i można z odcinków złożyć film. Tu? Nie ma fabuły, chaos i ciągła noc. Dwóch zajebistych aktorów ale nie dali uratować tego syfu. Niestety.

Lestko008

Syfu? grubo pojechałeś ale masz prawo,napiszę jeszcze raz dla mnie film dobry czytałem ksiązke i wszystko jest zrobione dobrze.

użytkownik usunięty
piotrek326292

Nie ma sensu gadać ze srollami, z ludźmi wychowanymi na serialach na streamingu i mających zaburzenia oraz problemy z wyrazanianiem opinii innych niż "gówno", "gniot" straciłem czas,szkoda piniedzy itp. To głosy poziomu tego portalu:) Takie czasy jak i ludzie je reprezentujący. Niech chodzą, tracą czas przeżywają potem na jakie gówno poszli niech im będzie lżej skoro to ma poprawić ich samoocenę i nastrój:) Ja chętnie obejrzę film jescze raz:)

Racja ten portal zrobił się nędzny przez trolli,pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
piotrek326292

Bardzo dobra ekranizacja świetnej książki!

PIOTREK_7

racja