Jestem w szoku, że w Polsce powstał tak dobry film sensacyjny. Vega nas przyzwyczaił do nędzy, a tu takie złoto! Serio warto iść do kina, nie wierzyłam, że to napiszę po seansie
Czy da się go porównać do jakiegoś amerykańskegoi lub koreańskiego sensacyjniaka? Większość w Polsce to przekleństwa co 3 słowo, patologia i markotny, wymęczony życiem bohater alkoholik.
Ile wam zapłacili? To jest marna, chaotyczna historia, pełna klisz, która w dodatku została kiepsko nakręcona. Teoretycznie to film idealnie dla mnie jeśli chodzi o tematykę, obsadę i wszystko, no ale po seansie to strasznie rozczarowany byłem.
Kobiety Mafii - serial, oba sezony, są zdecydowanie lepszym kinem sensacyjnym. A też jak ktoś chce przyzwoicie zrobione i nakręcone walki zobaczyć, no to lepiej sprawdzić serial Idź przodem, bracie.
No i właśnie chyba o to chodzi. Szkoda że przepłaceni klakierzy uważają że słodzenie w naszych czasach coś daje, chociaż wiem że sztuczne zawyzanie ocen napewno pomaga :) śmieszy mnie jeszcze jedno. Robienie scen nocnych poprzez sztuczki obróbki video a nie prace wieczorem. Kręcono w dzień sceny nocne ;) hehe. Tylko zapomniano o tym że samo obniżenie jasności obrazu mocno go kastruje pozbawiając kontrastu i szczegółów :/
Wiem. Ale krytykuje go za jakoś realizatorską. Krytykuje za jakość dźwięków i scenografii. Bo to nie jest zły film. Płatni bronią przed krytykantami jakby bronili Częstochowy ;) i jednak 10 czy 9 to nie to samo co 6/7. Oceniać taki film na 10 czy 9 to obraza dla filmów które są naprawdę warte 10 czy 9 (Pluton, Czas Apokalipsy, Forest Gump czy filmy które nam pasują i z tego względu mają wysoką ocenę (jak u mnie np Deadpool czy Na rauszu). A w sporej części przypadków takiej obrony podejmują osoby z niewielką ilością ocen lub oceniający na 10 czy 9 filmy z dużą kasą na promocję :)
No właśnie mnie te klisze cieszą bo doceniam je w kinie gatunkowym. Chaosu niezauwazylem, wszystko się spinalo. Sceny nocne rzeczywiście kiepsko zrobione.
Dobra Stary, ja rozumiem - zainwestowałeś w film i próbujesz ratować sytuację, ale zastanów się na spokojnie - jakim cudem ktoś miałby uwierzyć w to, że ten film zasługuje choćby na trzy gwiazdki w dziesięciopunktowej skali… To jest nieporozumienie.
Przecież Ty jesteś troll kontem które zostało założone by sztucznie zaniżać oceny konkretnych filmów xd
Stary. Nie ma logicznego uzasadnienia by dać temu filmowi 10 lub 1. Biorąc pod uwagę Twoja agresywną postawę wobec tych którym film się spodobał i sugerowanie bycia przekupionych - sam śmierdzisz kimś kto celowo zaniża ocenę filmu.
Chyba coś ci się pomyliły filmy. Ten gniot diabeł jest nieporozumieniem. Serial idź za mną jest 9/10. To gie…no to jakieś 1/10. Nie porównuj tego nawet do gangstera bo to wstyd. Nie masz gustu czy ci zapłacili?
Szkoda,z Tobą nawet dyskutować. Sztucznie zaniżasz note filmu! Serio 1? Jesteś troll i tyle.
co wy ku....wa ciągle chcecie od tego Vegi , praktycznie wszystkie kryminalne są dobre, chyba wszyscy zazdroszczą że cokolwiek robi. Diabeł jest niezły ale bez rewelacji żeby szczać pod siebie
Daj spokój, dziewczyno! Pitbulla ocenilaś na 9 gwiazdek gdzie krytycy wystawili 2,8 . Po co w ogóle marnujesz swój czas.
To po co sama wystawiasz oceny, skoro opinie innych Cię nie interesują. Tym bardziej, że są to profesjonalni krytycy, którzy prowadzą tę stronę i niektórzy pokończyli jakieś szkoły. Jesteś od nich bardziej uczona i doświadczona?