Płacz srolli niech będzie najlepszą oceną tego filmu, niech tracą kolejne godziny z życia płacząc tu na forum obniżając oceny ale gówno ale gniot nic nie było widać,ciemno zimno On podniecony biegł do kina mimo iż miał "horom curke" a tu rozczarowanie kto mu zwróci piniedzę , gdzie piniedze są za las? Hahaha dajcie im się wypłakać i tyle. Film warto zobaczyć, przeczytać książkę, poinetersowac się tematem. SROLLI NIE KARMIĆ niech płaczą dla mnie ich płacz zawszę oznacza,że warto Film zobaczyć:)
I po cholerę kolejny wpis pod tym samym filmem? Jeden ci nie wystarczy w osiągnięciu celu? Ile razy jeszcze wylejesz z pyska ten pijarowy ściek? Przecież nikt pojętny nie bierze twoich występów serio. Przyszedłeś tutaj w określonym celu, dałeś dziesiątkę więc zamknij już mordę i się nie ośmieszaj. Misja wykonana - Purupra czci swojego Pana.
Będę pisał tak długo i w tyłu miejscach aż będą swedzialy cie twoje malutkie
kugle , a ból anusa nie będzie pozwalał Ci zasnąć w oczekiwaniu na kolejny wpis:) Tak przyszedłem tu w określonym celu żeby wnerwiać takich srolli jak ty i udało się bo prujecie się na lewo i prawo:)
No popatrz, a ja myślałem, że to ty jesteś skur wiałym srollem, który czerpie profity za propagowanie Diabła.