Film rewelacja 9 /10 scena z tymi potworami ktore nazywaly czerwiami super wygladal jak oko olbrzymi potwór na dużym ekranie robi to niesamowite wrazenie a bylem w heliosie na Powstancow Warszawy reszow tam maja spore ekrany dosyc duze szkoda ze nie ma imaxa w reszowie do najbliszego imaxa w krakowie mam z ponad 200 km a do reszowa z 40 km bo jestem z Dynowa miasteczko w polsxe na podkaraciu jak ktos nie wiezy niech wpisze w internecie ze takie istnieje bo moze nie wszyszczy slyszeli w polsce o Dynowie a tam mieszkam ale mniejsza z tym zapewne wiecej osób szlyszalo o wsi pawlokoma co jest blisko dynowa z 5 km chyba od dynowa jakos tak bo w pawlokomie byl prezydent raz i w telewizji pokazywali ale moze i duzo osob szlyszalo o Dynowie bo prezydent przyjezdal ptzez Dynów uznacie mnie za dziwaka zamiast o filmie pisac to pisze o Dynowie ale tak w ramach ciekawości zebyscie wiedzieli gdzie mieszkam bo chodzi o to że chetnie poszedlbym na ten film diuna do imaxa na tak wielkim ekranie ten film by sie ogladalo super nistety mam za daleko bo w imaxach maja najwieksze ekrany wogule nigdy nie byłem w kinie imax na zadnym filmie a szkoda chcialbym choc raz być w kinie imax na jakimkolwiek filmie nawet jesti mialby byc to film strasznie slaby zły ale oczywiscie wolalbym byc na takim bardzo dobrym najlepiej amerykanskim typu avatar czy władca pierścieni powrót króla albo cala trylogia władcy pierścieni czy na parku jurajskim 1993 na wszystkich częściach parku jurajskiego czy na jurassic world albo jurassic world upadłe królestwo bo jestem ciekaw jak to sie oglada film na tak duzym ekranie napewno super kto był w imaxie niech napisze jesze najlepiej siedziej jak najwyzej i w srodku na sali jesli sala jest na wysokosci bo jak jest tak jak w zorzy ze na rowni sie oglada to zle sie oglada film