Słaby ten gustomierz. Przecież jak zejdzie ocena poniżej 8/10 to będę zaskoczony. Ciekawe ile Tyr ma.
ten gustomierz jest do d*py, ja mam tyle przy ostatniej części zmierzchu a powinno być znacznie mniej xD. Przy "Django" mam tylko 60% a spodziewałem się gdzieś w granicach 80%
Ja mam 33%, mimo że wszystkie filmy Tarantino mam oznaczone jako ulubione, mam w ulubionych Tarantino i Samuela L. Jacksona itp. itd. Tymczasem "Hobbit" albo "Mroczny rycerz powstaje" miały na moim gustomierzu po 80-90%, chociaż obu serii szczerze nie znoszę. Hopeless.
U mnie 53 %. Też mam mocną nadzieję że będzie co najmniej tak dobry jak oryginał. Ponadto Tarantino, Samuela L. Jackson, więc film musi się udać. Tylko co tu "twardziel" DiCaprio robi ?
u mnie 74 a powinno byc 90 kilka ;> mam wszystkie filmy Quentina oznaczone wysoko i dodane do ulubionych jak i aktorów;)
Poczekajcie miesiąc, polecajka musi zebrać odpowiednią liczbę głosów, żeby przetrawić nowy film :) Nie oceniam filmów na filmwebie, ale myślę, że już teraz poleca lepiej. System zresztą jest dosyć prosty i stara się nie ryzykować polecania filmów, które nie mają zbyt dużo ocen, a zwłaszcza jeśli zdarzą się głosy negatywne, a o te na filmwebie nietrudno :)