Zwyczajny film, niczym nie zaskakuje, prosta historia, ogólnie to nudy, na raz można obejrzeć z ciekawości...
nie 5 oscarow tylko 2 wiec nie pisz bzdur. Prosta historia? No to sam se wymysl lepszy scenariusz orginalny i napisz.
Se wymyśl :D
Se, se, se...:D
Ok, uświadom mnie co głębokiego było w tym filmie?
Że niby pokazali czasy niewolnictwa, że to biały był panem?
Że czarny nie mógł nawet jeżdzić na koniu... ? (Hmm może stąd ta reklama Old Spice :D)
Akcji w tym filmie jest tyle co kot napłakał i to w dodatku marnej, ale na końcu jest Happy end...Boom, boom, Johna Lee Hookera :D
Co do oskarów to jest tak że muszą je komuś przyznać nawet jakby były same gnioty....nie ma czegoś takiego że mówią, proszę państwa w tym roku nie będzie rozdania oskarów ponieważ żaden film nie zasługuje na tą nagrodę....
Nie ma co tłumaczyć, bo tam nie ma co rozumieć:)
No ale jeżeli komuś się to podoba to nic mi do tego.
Tak bardzo bawi mnie ten powielany przez fanów Tarantino argument pt. "Ty nie rozumiesz konwencji jego filmów", wymyślcie sobie inną gadkę.
ciesze sie ze jestes tak pozytywnie nastawioną do zycia osoba skoro nawet tak oczywiste i sluszne argumenty Cie bawia:) Pozdrawiam
NIe można edytować...oczywiście 5 nominacji do oskarów....ale dalej nie wiem za co....
To, że Tarantino jest reżyserem to ma być już rewelacja i nie można złego słowa powiedzieć ?! Rozumiem, że nazwisko chwytliwe, znane, cenione itd. itp., ale jak będzie gniot to też trzeba klaskać bo Tarantino?!
dokładnie tak samo uważam, ten film niczym nie powala na kolana. po prostu dobry film i nic więcej.