PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620541}

Django

Django Unchained
2012
8,3 520 tys. ocen
8,3 10 1 520155
8,4 96 krytyków
Django
powrót do forum filmu Django

8/10

ocenił(a) film na 7

Nie myślałem, że dając taką oceną, będę zaniżał średnią, ale cóż. Film jak każdy Tarantino dopracowany do perfekcji. Są momenty, że człowiek pęka ze śmiechu, był jeden
kiedy łezka się zakręciła, ale po wyjściu z kina stwierdziłem, że to jednak nie to i czegoś zabrakło. Po Bękartach Wojny byłem bardziej usatysfakcjonowany. Największa zaleta -
obsada. Dawno nie widziałem tak dobrej. Jeszcze trzy nominacje spokojnie dało się wycisnąć - DiCaprio, L. Jackson i na doczepę Foxx. Ale to tylko moje zdanie.

Gimer1992

Twój avatar rządzi !!!

ocenił(a) film na 7
akusatiw

Annoying Orange na yt, polecam :)

Gimer1992

Wiem, oglądam :):) Najlepsze to jak kroją te warzywa i owoce xd

ocenił(a) film na 6
Gimer1992

Moim zdaniem to najsłabszy film Tarantino, z tych które dotychczas widziałem. Przede wszystkim za długi. Można go było podzielić na 2 części, jak Kill Bill.

ocenił(a) film na 10
matti87

Najłslabszy to "Bękarty Wojny". Prawie usnąłem.

ocenił(a) film na 8
LeoMessi86

zgadzam się.

Ten film to też nie jest typowy QT. Ale cóż, przecież nie możemy wymagać tego, żeby chłopak robił cały czas takie same filmy.. musi się trochę rozerwać od czasu do czasu.

Miejmy nadzieję, że nie zagalopuje się tak jak Woody Allen, który ze swojego świetnego kina zrobił holywoodzką papkę.

ocenił(a) film na 7
LeoMessi86

W Bękartach był przynajmniej jakiś dreszczyk emocji, a tutaj wszystko szło jak po maśle, ale co osoba to inne zdanie.