Django

Django Unchained
2012
8,3 527 tys. ocen
8,3 10 1 527437
8,2 80 krytyków
Django
powrót do forum filmu Django

Arcydzieło!

ocenił(a) film na 10

Film poprostu genialny. Zatkało mnie po obejrzeniu tego filmu. Jeden z najlepszych filmów jakie w
życiu widziałem!

ocenił(a) film na 10
KinoManiak_18

Masakra podbijam samo to że co chwile ktoś tu temat zakłada o godzinie 03:00 rano to już coś musi znaczyć . Moim zdaniem to makabryczne kino nie oglądałem tak dobrego filmu od lat . Może się nie spodobać jedynie osobą które nie lubią takiego westernowskiego klimatu . 10/10

ocenił(a) film na 9
roman892

daję 9 !!! prawie 3 h i w ogóle się nie nudziłem

ocenił(a) film na 9
Reznik

tak samo aż szkoda było, że już się skończył

ocenił(a) film na 9
roman892

Nie znoszę westernów, ale kolejnego filmu Quentina nie mogłem ominąć. Byłem pełen obaw, ale te prawie 3 godziny minęły jak 5 minut. Humor, akcja, ścieżka dźwiękowa sprawiły, że chciało by się te kolejne "5 minut" jeszcze spędzić przy tym filmie. 9/10

ocenił(a) film na 10
KinoManiak_18

mam dokładnie to samo odczucie !! Rozrywka,akcja,troche komedii, flaki ! wszystko co potrzeba widzowi aby się dobrze bawił,będe wracał do tego filmu, absolutnie 10/10

ocenił(a) film na 10
Robsonponte4

Obejrzałem drugi raz. Ten film to mistrzostwo świata. Ogromny plus za fenomenalną ścieżkę dźwiękową. Przypuszczam, że jeszcze nie raz wrócę do tego filmu

użytkownik usunięty
KinoManiak_18

Po drugim obejrzeniu stwierdzam to samo, chciałem się upewnić, że film na pewno zasługuje na 10/10 i tak też jest a ścieżka dźwiękowa jak zawsze w filmach Tarantino fenomenalna !